Helse & velvære »  SUNT SOLBRUN

SUNT SOLBRUN

Det er sol. Det er sommer. Mange føler seg vel med en god glød i huden. Spraytanhuset Strømmen kan triksene. Og det beste av alt – det gjøres med den største omtanke for din hud. Enjoy your tan.

Ut av spraytan-rommet kommer Olesja Andreessen, daglig leder ved Spraytanhuset Strømmen, som åpnet 1. mars i år. Hun har et hårnett på hodet. Kunden som dukker opp bak ser ut som hun har tilbrakt 3 uker i varmere strøk, og er beviset på hva de holder på med.

Rask effekt

– Det tar ca. 15 minutter å spraytanne en kunde. Hvor brun man blir er individuelt, som når man soler seg på den naturlige måten. Men man kan velge mellom forskjellige varianter av lys, medium eller mørk tone. Vi anbefaler gjerne den fargen vi tror vil passe kunden best, sier Olesja.

Varighet

Rett før behandlingen bør man skrubbe kroppen ekstra grundig. Men også etterbehandlingen er viktig;
– Vi anbefaler å bruke våre spesialprodukter, og som ikke inneholder oljer som begrenser brunfargen. Vi sier at en spraytan har 5-10 dagers varighet, men litt avhengig av hvordan du tar vare på kroppen kan effekten vare opptil noen uker.

Sunn brunfarge

Det gledelige, i tillegg til å få en flott brunfarge, er at spraytan ikke er skadelig. Olesja merker at kundene har fokus på helsen sin;
– Her utsetter man ikke huden for kreftskadelig UV-stråling og for tidlig aldring. Dessuten er spraytanfargen 100 % ren, basert på sukker fra sukkerrør. Ingen parabener, ingen tilsetningsstoffer - men derimot vitaminer, rene oljer og antioksidanter. Ingen har reagert på produktene våre, som er økologiske og utviklet i Australia, sier Olesja. 
Også kunder som er plaget med kviser eller atopisk eksem kan fint bruke disse.

Fortsatt solfaktor

Spraytanhuset Strømmen er et rendyrket spraytan-studio, med bare spraytan og selvbruningsprodukter. 
– Selvbruningsproduktene våre fikk terningkast 6 i KK Motemagasinet, og i juli får vi vårt eget merke for nordisk hud – Lumitan, sier Olesja.
Hun presiserer at uansett bruningsprodukt skal man likevel aldri gå uten solbeskyttelse og høy faktor. Men da er også alt tilrettelagt - enjoy your tan.

FAKTA: Spraytanhuset Strømmen

• Adresse: Strømsveien 62, 2010 Strømmen
• Web: spraytanhuset.no/spraytanhuset-strommen
• Tlf: 950 41 275
• E-post: strommen@spraytanhuset.no
• Facebook: facebook.com/SpraytanhusetStrommen
• Instagram: instagram.com/spraytanhuset_strommen

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Spraytanhuset Strømmen
 

Følg IN magasinet på Facebook