Helse & velvære »  Sunn hodebunn gir sunt hår!

Sunn hodebunn gir sunt hår!

Få ting har så stor betydning for selvfølelsen som håret. Det kan være mange årsaker til at håret ikke er så friskt og fyldig som vi gjerne skulle ønske og hos mange ligger problemene i selve hodebunnen. Apollo Hårsenter har over 30 års erfaring med hårtap og hodebunnsproblemer. Med en grundig hodebunnsanalyse og et behandlingsprogram skreddersydd til hver enkelt kunde, kan de hjelpe deg med å få en sunn hodebunn og et sunt hår!

Et sunt og vakkert hår står nok høyt på ønskelisten hos de fleste. Både stress, hormoner og kjemiske behandlinger påvirker håret og kan føre til at det ikke er så vakkert og fyldig som man ønsker.
– I mange tilfeller ligger utfordringen i selve hodebunnen. Fet hodebunn, flass og andre underliggende årsaker påvirker hårkvaliteten. Hos noen kan problemer i hodebunnen begrense hårveksten ved at hårrøttene tettes igjen og håret ikke klarer å gro igjennom. Mange har opplevd å få økt hårvekst ved hjelp av hodebunnsbehandlinger, forteller daglig leder Olav Midtgarden i Apollo Hårsenter-kjeden.
Apollo Hårsenter har over 30 års erfaring med å hjelpe mennesker med hårtap og har i dag 18 sentre spredt over hele landet. Her tilbyr de hodebunnsbehandlinger, hårsystemer og parykker. I tillegg har de en egen transplantasjonsklinikk på Østlandet. Her kan du med andre ord få hjelp til å finne den løsningen som passer best for akkurat deg slik at du igjen blir fin på håret.

Grundig hodebunnsanalyse

Trikologi System er et behandlingsprogram spesielt utviklet for Apollo Hårsenter.
– Det første vi gjør er en analyse av hodebunnen ved hjelp av et mikrokamera som forstørrer hodebunnen 200 ganger, sier Trikolog Lise Skarnes.
– Dermed ser vi hva som forårsaker problemene. Basert på dette skreddersyr vi behandlingsprogrammer til hver enkelt kunde. Vi er spesielt stolte over at vi har utviklet vår egen produktserie med kun rene og naturlige ingredienser. Behandlingen starter i salongen og kombineres gjerne med hjemmebehandlinger. Resultatene evalueres underveis i prosessen slik at vi kan følge med på fremgangen og eventuelt justere behandlingen ved behov. For å få en sunn hodebunn er det utrolig viktig at man bruker de riktige produktene. For eksempel finnes det to typer flass, fet og tørr flass. Bruker man feil produkt kan man faktisk ende opp med å forsterke problemet istedenfor å fjerne det.
Trikologi System er en produktserie som behandler bl.a. hårtap, fet hodebunn, flass og eksem. Trikologi er et eget fagområde og ved Apollo Hårsenter møter du spesialister som har lang erfaring og mye kunnskap.
– En sunn hodebunn gir et flott og fyldigere hår og dette er produkter som også er veldig effektive til å begrense hårtap. Produktene egner seg aller best til forebygging eller om hårtapet er stressrelatert eller forårsaket av medisinering. Har hårtapet kommet for langt, anbefaler vi heller mer permanente løsninger som hårdeler. Uansett årsak har vi alltid en løsning som passer for akkurat deg!

FAKTA: Ditt lokale Apollo Hårsenter

• Apollo Hårsenter Oslo
Akersgata 45, 0158 Oslo. Inngang fra Grensen
Tlf: 22 83 00 13 | E-post: oslo@apollohair.no
• Apollo Hårsenter Lørenskog
Solheimveien 56, 1473 LØRENSKOG
Tlf: 67 91 19 68 | E-post: lorenskog@apollohair.no
• For mer info se www.apollohair.no
• Facebook: www.facebook.com/apolloharsenter

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Apollo Hårsenter
 

Følg IN magasinet på Facebook