Hjem » Interiør & design »  Sov godt i senger fra Englesson

Sov godt i senger fra Englesson

En god natts søvn er viktig for både helse og velvære. Sengene fra svenske Englesson er ikke bare flotte å se på, de gir også en fantastisk komfort som gjør at du våkner uthvilt hver morgen!

Sengene ROYAL og MASTER fra Englesson har Flexible Comfort Zones, et system som gir deg den unike muligheten til selv å bygge om din seng akkurat som du vil slik at den passer perfekt til din kropp og søvnkomfort.

Englesson er en familiebedrift som i over 50 år har produsert møbler. Møblene lages på egen fabrikk og de er viden kjent for møbler av høy kvalitet i skandinavisk design og med gode priser. Møblene fra Englesson er svært populære også her i Norge og møblene har fått mange trofaste tilhengere landet over. 
– Sengene har lenge vært veldig populære og i tiden fremover kommer vi til å satse enda bredere på senger. Englesson lager fantastisk gode senger med en utrolig bra oppbygging. Vi ser også at stadig flere ønsker å investere i fremtiden sin ved å kjøpe en god seng som gjør at de får sove godt, forteller daglig leder Hanne Heffermehl Werring hos S. Heffermehl som har agenturet på Englesson her i Norge.

Komfort i fokus

Vi vet jo alle hvor viktig det er med søvn. En god nattesøvn gjør at vi presterer bedre og ikke minst føler oss bedre. Med sine nye senger Royal og Master har Englesson skapt senger som både er flotte å se på, samtidig som komforten hele tiden har stått i fokus. Det høye trippelfjærede pocketsystemet gir sengene en perfekt trykkavlastning for kroppen. Og øverst finnes det nye Flexible Comfort Zones, et system som gir deg den unike muligheten til selv å bygge om din seng akkurat som du vil slik at den passer perfekt til din kropp og søvnkomfort. 
– De fleksible komfortsonene gjør at man selv velger hvor myk eller fast sengen skal være. I tillegg ser de veldig flotte ut med kun de beste materialene. Man kan velge stoff fra hele Englessons møbelkolleksjon slik at sengen passer til resten av interiøret. Blant andre har Sengemakeriet i Tønsberg og Sovestudio i Sandefjord tatt inn sengene fra Englesson. Dette er rene sengestudioer med mye kunnskap om senger som vitner om hvilken kvalitet de faktisk har. I tillegg sover både Marit Bjørgen, Therese Johaug og Charlotte Kalla i senger fra Englesson.

Håndlaget møbler og senger

Englesson bygger sine senger for hånd i egen fabrikk. Og her benyttes kun de aller beste materialene. For eksempel har sengene alltid en kraftig trestamme i bunnen og ekstra kant og hjørneforsterkninger som gir lang holdbarhet og god stabilitet. Til tross for dette er prisen ikke avskrekkende. 
– De fleste kjøper jo en bil uten å blunke. En seng har mye å si for livskvaliteten vår. I gjennomsnittet sover vi jo i 32 år av livet vårt. Men selv om det ikke er firt på kvaliteten, så holder vi likevel et bra prisnivå på sengene. Og vi opplever ofte at mange tror at sengene fra Englesson er dyrere enn de faktisk er. For eksempel koster den aller dyreste sengen vi har 44 550,-, og det er selve toppmodellen med den beste overmadrassen.
En annen spennende nyhet fra Englesson dette året er matbordet Edge. Dette er en kolleksjon med kommoder, skjenker, skap og bord. Serien er utviklet i moduler slik at du kan innrede akkurat slik du vil. Serien har en luftig stil med et rent og enkelt nordisk formspråk samtidig som den er inspirert av Town House-stilen fra den amerikanske østkysten. 
I tillegg til Englesson har S. Heffermehl også agenturet på Artwood. 
– Jeg har vært agent for både Englesson og Artwood i snart ti år og begge er to veldig bra leverandører som jeg er stolt av å jobbe med. Begge er solide firmaer som har holdt på i over 50 år. Artwood har en litt mer rustikk stil, mens Englesson er mer elegant. De utfyller hverandre veldig godt og har produkter som er lette å kombinere med hverandre. Og de fleste av forhandlerne jeg jobber med fører begge disse leverandørene, avslutter Hanne.

FAKTA: Heffermehl

• Instagram: @hheffermehl 
• Web: www.englesson.se
• Web: www.artwood.se
• Noen forhandlere:
- Town House Interiør: Majorstua, Tlf. 911 30 321
- Loftet Interiør: Slependen, Tlf .67 54 97 91
- Falk Møbler, Drammen: Tlf. 32 83 85 00

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Art Wood, Englesson & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook