Hjem » Interiør & design »  Smart og delikat søvnkomfort

Smart og delikat søvnkomfort

Kombinasjonen av fantastisk søvnkomfort, takket være det unike materialet IntelliGel®, og elegant design er hovedgrunnene til salgssuksessen Ekornes Beds har med deres merkevare Svane®.

Vi sover faktisk en tredjedel av livet, og tilbringer gjerne også en del tid i våken tilstand på soverommet. For mange er det derfor viktig at madrassen både er komfortabel og bidrar til et gjennomført og stilfullt design-uttrykk, som gjør rommet innbydende. Nå skal hjemmets viktigste rom både være komfortabelt og lekkert.

Komfort er trendy

Materialene som bambus, egyptisk bomull og lin preger trendbildet akkurat nå. De er myke og deilige mot kroppen, og er særlig velegnet på soverommet på grunn av sine pustende og fuktabsorberende kvaliteter.
Velger du en Svane®-seng med det revolusjonerende materialet IntelliGel®, får du oppleve utmerket ventilasjon og unngår å føle deg klam gjennom natten. Du unngår hardt press mot kroppen, og får en roligere søvn og bedre hvile. Derfor vil en madrass med IntelliGel® alltid føles utrolig komfortabel – fordi kroppen kjenner det øyet ikke ser.

Årets farger

Blått, grønt, brunt, beige og dyp rød er alle kåret til årets farger av ulike eksperter. Grunnen til at det er så mange farger, er nettopp at den personlige trenden er så sterk. Du finner alle de nye trendfargene i Svane®-kolleksjonen og en rekke tekstiler å velge i.

Ben i nye utførelser

For et gjennomført uttrykk på soverommet, spiller sokkelen og bena en viktig rolle. Svane®s nye ben i gullfargen Metallic Brass gir sengen en ekstra luksusfølelse. Nyheten Svane® Pin Leg har et klassisk og minimalistisk uttrykk som fås i lekre jordfarger, som står i fin stil til de ulike tekstilene.

Tekst: I&M Kommunikasjon | Foto: Kristin Støylen/Firegrader
 

Følg IN magasinet på Facebook