Mat & drikke »  Samlet under ett tak

Samlet under ett tak

Høsten er over oss, og det er tid for årstidens typiske aktiviteter. – I kjøpesenteret Amfi Storkaia Brygge finner man alt man trenger for å nyte de kjølige månedene på best mulig vis, sier senterleder Nina Mack Korsfur.

Det moderne senteret helt nede i vannkanten har i dag 47 butikker samlet under ett tak.
I begynnelsen av november kommer den 48. – Da åpner Citybag, som er en spesialforretning for vesker og kofferter, forteller Korsfur. Hun legger til at Amfi Storkaia Brygge er i stor utvikling, og håper på å få leid ut de siste to butikklokalene i løpet av kort tid.
– Vi er blitt kjent for å være et kjøpesenter som setter våre kunder i sentrum, slår lederen fast.

Friluftsliv

For mange familier er høsten forbundet med friluftsliv. Skog og fjell har kledd seg opp i sine vakreste farger, og fortsatt kan man være heldig å oppleve værgudene fra deres milde, og mest imøtekommende side.

Men, som vi vet fins det ikke dårlig vær…
Hos Wistex i 3. etasje sørger de likevel for at du kan gå turen i møte, uten å måtte ta hensyn til annet enn dine fysiske
begrensninger.
I butikken finner du et stort utvalg av klær og utstyr til barn, dame og herre for alle typer utendørsaktiviteter, til meget gode priser.

Innendørs trening

Er du typen som helst trekker innendørs for å mosjonere, kan det være lurt å ta turen innom G-Sport. I hyllene finner man nå Rönisch’ siste kolleksjon av komfortabelt treningstøy for kvinner. Plaggene er laget i ulike tekniske materialer med stretch, for å gjøre dem mest mulig egnet for fysisk aktivitet. Med størrelser fra 36 til 56 skal det være mulig å finne noe som passer for de fleste.

Helse og velvære

Blant de mange butikkene på Storkaia Brygge finner vi også Life og Sunkost. Begge er tilknyttet to av landets største, og mest kjente helsekostkjeder. Trenger du litt ekstra energi, eller pleie av stive og ømme muskler? Kanskje du trenger en pulsklokke for å få mest mulig ut av treningen din? Da finner du det du leter etter hos Life og Sunkost. Butikkene fører hele spekteret av produkter myntet på å pleie kroppen din, fra kosttilskudd til massasjeapparater.

Matgleder

Etter en lang dag i frisk luft er det godt med et skikkelig måltid. Hva med å spise det som er best akkurat i øyeblikket? Høsten er en fantastisk tid for både fisk og annen sjømat.
I den delikate fiskedisken hos Coop Mega i 1. etasje finner du alt hva ganen måtte behage. Selv anbefaler de ansatte seifilet som kan tilberedes i mange forskjellige varianter. Gjør dine innkjøp i butikken, og gå inn på hjemmesiden deres www.coop.no og velg en oppskrift fra deres mange middagstips, så har du snart en smakfull rett å servere.

Spennende dufter

Høsten betyr også hyggestunder foran peisen. Kanskje er tiden inne for å ta på seg en ny og spennende duft for sin kjære? Hos Parfymelle Eva finner du byens største utvalg til både ham og henne, og butikken byr nå på mange nyheter. I tillegg er det siste innen makeup på plass i hyllene, og snart kommer et stort utvalg av toalettmapper.
– Vi gleder oss til å vise deg alle nyhetene – Velkommen innom senteret vårt, sier Nina Mack Korsfur.

Tekst: Martin Fremstad  Foto: Grethe Ohr