Hjem >  Opplev nye Audi Q2 & Audi Q5

Opplev nye Audi Q2 & Audi Q5

Det er alltid knyttet stor spenning til lanseringen av nye modeller fra Audi. I løpet av de siste månedene har den tyske bilprodusenten lansert to nye modeller, Audi Q2 og Audi Q5. Begge de nye modellene har høstet gode kritikker og det er vel verdt å ta turen innom Gumpen Auto Øst for å oppleve de siste tilskuddene til Audi-familien!

Gumpen Auto Øst er Sørlandets største forhandler av Audi. I deres topp moderne bilanlegg på Stemmane 3 kan du oppleve alle modellene Audi tilbyr. I tillegg finner du alle fasilitetene du trenger for et godt og enkelt bilhold samlet under et tak. 
Både motorpressen og bilentusiaster verden over følger spent med når den tyske bilprodusenten lanserer nyheter. SUV er den bilklassen som øker salget mest i Europa. Det har derfor vært mye å glede seg over med lanseringen av både Audi Q2 og Audi Q5. I tillegg kommer det nå også en S-utgave av Q5, Audi SQ5 TFSI. Det er med andre ord mye å glede seg over for bilelskere i alle aldre.

#untaggable

Audi Q2 er en splitter ny modell, og det er ikke uten grunn at Audi valgte mottoet 
#untaggable i promoteringen av den. Dette er nemlig en modell som det er svært vanskelig å sette i bås. 
– Audi Q2 er et helt nytt tilskudd og en modell som vi ikke har hatt tidligere. Det er en litt mindre SUV. Audi Q2 leveres med progressiv styring som standard. Dette gjør den enkel å parkere og manøvrere, og den egner seg derfor godt i bybildet. Samtidig kan man fint kjøre den til hytta på fjellet. Det er en perfekt bil for alle aldersgrupper med et fresht og hipt utseende i tillegg til masse funksjonalitet og sporty egenskaper. Den er også litt annerledes i designet enn de andre modellene fra Audi og skiller seg dermed litt ut. Altså en bil man ikke kan sette i bås, sier salg og markedssjef Lars Christian Austad. 
Han røper at det allerede har vært mye interesse rundt den nye modellen. Og med en startpris på 303 000,- får man mye bil for pengene.
Selv om Audi Q2 har det umiskjennelige Audi-preget som gjør at man straks gjenkjenner den som en ekte Audi så har den flere designelementer som gjør at den skiller seg ut. Blant annet har den en mer kantede utforming på skulderpartiet, noe som fremhever de store hjulhusene. Det er også mulig å velge en annen farge på C-stolpen, noe som fremhever bilens coupé-preg. 
– Størrelsesmessig ligger den mellom A1 og A3, men den har større bagasjerom enn A3. Nye Audi Q2 er en morsom bil med diamantform på grillen og et levende uttrykk i designet. Den selvfølgelig også med det nyeste innen teknologi, som Audi Smart Phone Interface og Audi Connect tjenester.

Nye Audi Q5 imponerer

Audi Q5 har lenge vært en av merkets mest populære modeller. Den store SUVèn med høy bakkeklaring er som skapt for norske forhold og da Gumpens Auto Øst åpnet for forhåndsbestillinger av den nye, oppgraderte versjonen før jul var det stor pågang fra første dag. I januar trillet de første bilene ut på norske veier og interessen er fremdeles like stor. 
– Audi Q5 er en modell som har vært veldig populær og som vi selger mye av. Det er en viktig modell for oss og vi gleder oss over at den nå har kommet i ny versjon. Den har fått oppgradert alt fra designet til infotainment-systemene og har fått veldig gode kritikker. Blant annet kan den leveres med Audi Phonebox med trådløs ladning hvor man kan legge telefonen i midtkonsollen og så begynner den å lade. Den har også alt det siste innen assistent-systemer og fås nå med luftfjæring som mange har ønsket seg lenge.
Audi er kjent for sitt enorme fokus på detaljer, her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Dette merkes ekstra tydelig på nye Q5 hvor alt fra designet til den banebrytende teknologien er gjennomført. Det karakteriske Q-designet går igjen i hele bilen som i det markante panseret, den lett skrånede taklinjen, den smale vinduslinjen og sidespeilene på bilens skuldre. I tillegg har den nye versjonen mer plass enn sin forgjenger. Med en fjernutløser kan du enkelt slå ned bakseteryggen og få et bagasjeromsvolum på hele 1.550 liter. I tillegg kommer det nå også en S-utgave av Q5, den nye Audi SQ5 TFSI. Her får du fantastisk ytelse og progressiv teknologi. Den nyutviklede 3,0 liters V6 TFSI-motoren leverer 354 hk noe som gjør at Audi SQ5 TFSI akselerer fra 0 til 100 km/t på bare 5,4 sekunder.
Audi kan friste med en rekke spennende nyheter og det er vel verdt å ta turen innom Gumpen Auto Øst for selv å oppleve de nye modellene!

FAKTA: Gumpens Auto Øst AS

Adresse : Stemmane 3, 4636 Kristiansand 
Web www.audiforhandlere.no/Gumpens-Auto-Ost-AS
Tlf: 24 03 47 50
E-post: firmapost.gao@moller.no