Hjem » Om IN Magasinet »  Om IN magasinet

Om IN magasinet

IN magasinet er et kvalitetsmagasin (gratismagasin) fokusert rundt mote, interiør, design, livsstil, reise og shopping, samt siste trender og nyheter fra den enkelte bys næringsliv. Magasinet så dagens lys i Oslo i 2000, og per i dag dekker vi en rekke byer som Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Article image
Eksempel på næringartikkel (klikk på bildet for større versjon)

Innhold

IN magasinet tilbyr leserne variert og interessant lesestoff. Faste innslag er portrettintervjuer med celebriteter av nasjonal og internasjonal størrelse, reisesaker fra hele verden og egenproduserte moteserier. Vi fremhever også det lokale næringsliv og publiserer mangfoldige artikler om spennende temaer innenfor vår redaksjonelle profil. Magasinet trykkes i ypperste papirkvalitet, og er fullt på høyde med anerkjente salgsmagasiner. Leserne våre er i alle aldersgrupper, med en felles interesse for mote og livsstil. Kvalitet i innhold, layout og trykk sikrer magasinet lang levetid, og gjør IN magasinet til en verdifull markedsføringskanal for våre annonsører.

Article image
Eksempel på annonse vi har laget (klikk på bildet for større versjon)

Opplag

IN magasinet trykkes i opplag mellom 8 000 og 40 000 eksemplarer per utgave. Størrelsen på opplaget er avhengig av størrelsen på stedet det enkelte magasin kommer ut. Magasinet  kommer i utgangspunktet ut fire ganger i året; vår, sommer, høst, og jul/vinter. Vi kommer bl.a. ut i Trondheim, Bergen, Stavanger, Sandnes, Oslo, Bærum og Romerike.

Article image
Eksempel på motereportasje (klikk på bildet for større versjon)

Distribusjon

Gjennom vårt samarbeid med Posten dekker vi alle husstander som ikke er reservert mot reklame i våre utgivelsesområder. Magasinet blir i tillegg plassert på naturlige samlingssteder som kaféer, restauranter, treningssentre og utvalgte forretninger. Som Norges best distribuerte magasin gir vi lokalt og nasjonalt næringsliv en unik mulighet til å kommunisere med kundegrupper på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå.

 

Miljø og kvalitet

Siden IN magasinet gjennom sine utgivelser bruker store mengder papir er det viktig for oss at vi bruker leverandører som til enhver tid oppfyller alle miljøkrav.

Følg IN magasinet på Facebook