Hjem >  Nye ŠKODA Kodiaq

Nye ŠKODA Kodiaq

På sin landsdekkende turne kjørte den nye ŠKODA Kodiaq seg raskt inn på forespørsel listene ved G-Bil AS i Kristiansand. Nå ser de fram til et nytt hardt slående salgs år med et segment de ikke har vært med i tidligere.

For første gang har det kommet en stor SUV inn i ŠKODA sortiment og Merkesjef ved G-Bil AS, Tor Erik Røed, forteller at bilen lever opp til de høye forventningene. 
– Responsen så langt har vært veldig positiv. Lanseringsuken var det opptil 20 (!) prøvekjøringer hver dag , sier Røed. 
Da bilen var på sin Norgesturne tidligere i februar var det mellom 300 og 400 besøkende, hos G-Bil as i Kristiansand, som ønsket å få en smakebit. 
– Nå 2 uker etter lansering har jeg fortsatt ikke fått med meg bilen hjem, etterspørselen er helt eventyrlig, sier Røed.

For alle

ŠKODA er kjent for å utnytte plassen på en bedre måte enn mange andre biler og det samme vil Kodiaq vise, med et 720 liters romslig bagasjerom, med mulighet for å velge mellom femseter og syvseter. En bil som trives like godt på vei til butikken som på humpete skogsveier gjennom eget offroadmodus. Røed mener dette er en bil som ikke bare egner seg for en type kunder, men for alle. 
– Bilen treffer alle. Kombinasjonen av plass, pris og utstyr gjør at den dekker alle behov. I tillegg har man utseendet som er i særklasse.
Bilen har ett robust, dynamisk og elegant design, og med en rekke sikkerhets- og assistansefunksjoner så du skal føle deg trygg uansett hvor du har tenkt deg. Trygg kan du også føle deg når du parkerer for plast-dørbeskytterne skal unngå riper både på egen og andres bil om man må parkere trangt. Utenom det viktige utstyret som adaptiv cruisekontroll, blindsonevarsler automatisk fjernlys, fullt LED-lys og filskiftassistanse kommer utstyrspakkene i Active, Ambition og Style.

Godt salg

ŠKODA som merkevare har fått et skikkelig fotfeste over hele verden og Røed mener at når de nå kommer inn i SUV markedet, Norges største segment, vil de få mange nye kunder. 
– Kristiansand har som kjent en meget bra markedsandel, sørlendinger elsker ŠKODA og jeg er helt sikker på at denne kompletterer en fantastisk rekke fra Citigo via Fabia, Rapid, Octavia og Superb. Vi får også tilgang på en annen kundegruppe enn tidligere og det er spennende, morsomt og litt «skremmende» segment som vi gleder oss veldig til å gå inn i.

Prøvekjør

– Tilbakemeldingene fra kunder etter prøvekjøring er en fryd, jeg er ordentlig stolt av å jobbe med ŠKODA.
Tor Erik Røed oppfordrer alle som har lyst til å komme innom for en bilprat og prøvekjøre det nye vidunderet hos G-Bil AS. 
– Det neste jeg gleder meg til nå er en «mini-Kodiaq» i form av ny Yeti som lanseres mot slutten av året, avslutter Tor Erik.

FAKTA: Fakta ŠKODA Kodiaq

Tohjulstrekk (2wd)
· 1,4-liter bensin (125 hk), manuell 
· 1,4-liter bensin (150 hk), automat 
· 2-liter diesel (150 hk), automat 
Firehjulstrekk (4x4) 
· 1,4-liter bensin (150 hk), manuell/automat 
· 2,0 bensin (180 hk), automat 
· 2,0 diesel (150 hk), manuell/automat 
· 2,0 diesel (190 hk), automat 

FAKTA: G-Bil as

• Adresse: Skibåsen 1, 4636 Kristiansand
• Tlf 24 03 47 00
• Web: www.gbil.no
• Facebook: www.facebook.com/GBil.as
Åpningstider:
• Salg: man - fre 08:30 - 16:00, tors 08:30 - 20:00 & lør 10.00 - 14.00
• Delelager: man - fre 07:00 - 16:00
• Verksted: man - fre 07:00 - 16:00

Følg IN magasinet på Facebook