Hjem >  Newbie Store har åpnet i Kristiansand

Newbie Store har åpnet i Kristiansand

26 oktober 2017 åpnet KappAhl opp dørene til den aller første Newbie Store i Kristiansand. Butikken er den tredje i rekken som åpner i Norge.

Den nye butikken åpner i kvartal 32, i 1 etg, Tollbudgata 17, i Kristiansand. Innredningen i butikken er tidløs og gjenspeiler designet i kolleksjonene. KappAhl har fra tidligere åpnet to Newbie-butikker i Norge; Galleriet i Bergen og Lambertseter senter.
– Vi er utrolig glade for at Newbie taes så vel imot av våre kunder og at det er en så stor etterspørsel, sier KappAhls Norgessjef Liv Berstad.

Babykolleksjonen Newbie har vært en suksess fra start og har siden kolleksjonen ble lansert vokst i fremgang og er nå også en egen butikk-kjede. Designerens tanke med Newbie-kolleksjonen er å skape tidløse plagg i bærekraftig materiale, hvor all bomull er 100% økologisk og ­som også er bærekraftige i kvalitet og design. Plaggene skal enkelt kunne gå i arv. Tanken med Newbie går hånd i hånd med KappAhls øvrige arbeid med bærekraft.
Newbie Store nå også i Storbritannia. I perioden oktober-desember åpner e-handel og to fysiske Newbie-butikker også i London, nærmere bestemt i Richmond og Kingston. I tillegg ligger det planer for ytterligere Newbie-butikker både i Norge, Sverige, Finland og Polen i løpet av 2018.

Tekst: IN magasinet | Foto: KappAhl
 

Følg IN magasinet på Facebook