Hjem » Asker&Bærum » Kultur & underholdning »  MOR – en hyllest

MOR – en hyllest

Vi møter kjente mennesker som forteller om kjærlighet og sterke bånd, om løsrivelse og savn, om å vokse opp med mor og om veien videre – med eller uten henne. Her er historier vi alle kan relatere oss til og lære noe av. Dette er vår hyllest.

Billedkunstnerne Mia Gjerdrum Helgesen (Nesøya) og Gro Mukta Holter deler en skjebne som har preget både livet og kunsten deres. Kunstnerne har i over to år, sammen med journalist og kommunikasjonsrådgiver Kjersti Salvesen, jobbet med å utvikle konseptet og å skape en unik kunstbok. Salvesen og fotograf Ragnar Hartvig har forsøkt å fange følelsene og tankene om alle disse flotte mødrene i tekst og foto. Boken gis ut ved Juritzen Forlag. I salg nå.

Mia Gjerdrum Helgesen (f. 1971) har en bachelorgrad fra Westerdal, en mastergrad fra Kunsthøyskolen i Oslo, samt studier og akademiske utmerkelser fra Academy of Art i San Francisco. Hun er oppvokst på Nesøyaog bor, og jobber som billedkunstner og designer i Asker idag. Mia er gift og har tre barn. 
www.miamgh.no

Gro Mukta Holter (f. 1976) har en mastergrad fra Kunsthøyskolen i Oslo. Hun ble adoptert fra Dhaka i Bangladesh da hun var ett år gammel og har vokst opp på Nøtterøy. Gro bor, og jobber som profesjonell kunstner, skribent og designer i Oslo. Hun er gift og har en datter.
www.galleri-groholter.com.

Ragnar Hartvig har jobbet som fotograf i 20 år, både innenfor reklame og redaksjonell presse. Han er født og oppvokst i Asker, men bor nå i Røyken. Ragnar er gift og er far til en gutt. Kjersti Salvesen er utdannet journalist og kommunikasjonsrådgiver. Hun har hatt ulike jobber innenfor journalistikk, kommunikasjon, organisasjon og ledelse de siste 16 årene. Idag jobber hun som frilanser i Oslo. Kjersti bor i Asker med sin mann og tre jenter, og er selv oppvokst på Sørlandet.

JURITZEN FORLAG

En bok av Mia Gjerdrum Helgesen, Gro Mukta Holter og Kjersti Salvesen Foto: Ragnar Hartvig

Følg IN magasinet på Facebook