Hjem >  Kvalitet & design i fokus

Kvalitet & design i fokus

GULLDIA DESIGN AS er en smykkebedrift startet av Silje Holthe Lunder og Hilde M. Sporaland. Begge har lang erfaring i gullsmedbransjen. Gulldia Design ble etablert i 2014 og holder til i Arendal.

Gründernes visjon er å levere helhetlige konsepter innen sølv-, gull- og diamantsmykker til utvalgte gullsmedforretninger. Helhetlige konsepter innebærer alt fra produkt, etuier og utstillingsmateriell og en tilpasset markedsføring. De utvalgte gullsmedforretningene er frittstående gullsmeder som er godt etablert i sine lokale markeder.

Høstens kolleksjoner

I høstens kolleksjoner fra Gulldia ser vi en fin miks av sølv og gull, gjerne sammen. Smykker med børstet overflater, blanke overflater, med eller uten stener, pryder Gulldias ansikt utad, den populære bloggeren Gine Margrethe (@ginemargrethe /ginemargrethe.no). Smykkene har blitt enda mindre, og man skal bruke flere sammen, sier designer Silje Holthe Lunder. En sikker vinner denne sesongen er å fylle fingrene med ringer. Gjerne 3-4 ringer på en finger.

Hvem selger Gulldia i Kristiansand?

I Kristiansand finner du Gulldia Design sine smykker hos Gullsmed Berglihn. Dette er en familiebedrift som er blitt drevet gjennom generasjoner. Med fokus på norske og nordiske merkevarer tilbyr de et bredt sortiment av vakre smykker og gaver. De etterstreber å gi sine kunder inspirerende og gode opplevelser både på nett og i butikk. Om du ønsker å se høstens kolleksjoner fra Gulldia Design, finner Gullsemd Berglihn i Kristiansand sentrum i Gyldenløves gate 11.

FAKTA: Gullsmed Berglihn & Gulldia Design

Gullsmed Berglihn
• Adresse: Gyldenløves gate 11
• Web: berglihn.no
• Facebook: facebook.com/berglihn
• Instagram: instagram.com/berglihn
Gulldia Design
• Web: gulldia.no
• Facebook: facebook.com/gulldiadesign
• Instagram: instagram.com/gulldia

Følg IN magasinet på Facebook