Hjem » Interiør & design »  Kunstglasserie

Kunstglasserie

SWIRL karaffel/vase er en videreføring av de populære multiglassene SWIRL som ble lansert høsten 2021. SWIRL er en eksklusiv og unik kunstglasserie, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. Den nye SWIRL karaffelen er også et multiprodukt som kan brukes både som karaffel og vase.

Inspirasjonen er hentet fra ordet «swirl» som er en spiralformet bevegelse, og symboliserer bevegelsen i det varme glasset. Camilla Prytz ønsket å lage sin egen drømmekaraffel for å bruke den til vann, vin og limonade. At den også er nydelig som vase gjør den ekstra funksjonell. Det spennende fargespillet gjør at den alltid blir lagt merke til.

Camilla Prytz

Camilla Prytz er en anerkjent glasskunstner og smykkedesigner, som har arbeidet med glass, smykker og emalje i over 25 år, og har hatt mange utstillinger i inn- og utland. Hun er utdannet glassblåser ved Kosta Boda, og har drevet sitt eget verksted og smykkemerke siden 90-tallet. Smykkene har blitt brukt av kjendiser/kongelige over hele verden. Hennes arbeider er inspirert av symbolisme, og beveger seg mellom kunst og design. Nå er Camilla Prytz tilbake der hun startet, nemlig med glassblåsing, gamle håndverkstradisjoner og kortreist design. Camilla Prytz har med stor suksess designet seriene UNIK, SWIRL og ZEBRA for Magnor Glassverk.
 

Følg IN magasinet på Facebook