Hjem » Interiør & design »  Inspirasjon til bryllupssesongen

Inspirasjon til bryllupssesongen

Snart kan vi igjen samles rundt bordene for å feire, utveksle tanker, ideer og kjærlighet. Bryllupsesongen er rett rundt hjørnet, og hva er vel bedre enn å samle seg rundt et langbord for å feire lysere tider? Produkter fra Royal Copenhagen og Iittala gir det vakre underlaget til det perfekte måltid. 

Blue Fluted Alphabet Mug
Blue Fluted Alphabet Mug

Royal Copenhagen har siden 1775 servert kongelige fargetoner til selskapsbordet. Blue Fluted Mega er den nye, moderne klassikeren som løfter måltidet til en kongelig opplevelse et bryllup verdig. Med vakkert, håndmalt mønster i blåtoner er Blue Mega en moderne og verdig tolkning av det velkjente mønsteret til Blue Fluted Plain. En forfriskende ny start på et langvarig kjærlighetsforhold. Et servise verdt å elske! Siden 1881 har Iittala blåst liv i god design. Produktene skal være funksjonelle og personlige, de skal brukes og tas vare på hver dag, om og om igjen, i generasjoner. Slik er det med kjærligheten også. Den er skjør, må pleies, tas vare på, og til tider repareres. «Til døden skiller oss ad», sier vi, og hopper inn i det med hud og hår. Det er den vakreste kunstform vi har. Den fortjener vakre, håndmalte og munnblåste detaljer!

Blue Mega Plate 19 cm

Her har du tallerkenen som vil berike ethvert festbord. Tallerkenen er håndmalt i Blue Fluted Mega Decoration No.2, og har palmetto i fokus. Kombiner med Decoration No. 6 eller en av de andre variasjonene fra Royal Copenhagen. 

Blue Mega Plate
Blue Mega Plate

Blue Mega High Handle Mug 33cl

Dette kruset både henter og låner inspirasjon fra det gamle, og forvandler det til noe nytt. Produktet står seg fint alene, men er også vakkert sammen med Limited Edition Mega Rose eller hvilket som helst annet servise fra Royal Copenhagen.

Blue Fluted Alphabet Mug

Bokstavkrusene henter inspirasjon fra det klassiske, den tidløse, originale kolleksjonen fra 1775. Hvert krus har hver sin håndmalte bokstav, samt en blomst og palmetto.

Iittala Kastehelmi Aalto
Iittala Kastehelmi Aalto

Iittala Essence group

Minimalistisk og enkelt, samtidig unikt og funksjonelt. Designer Alfredo Häberli skapte Essence for å gjøre det meste ut av det rene og enkle. Mens stetten er lik på hvert glass, er selve glasset designet etter hva som skal være innholdet, og for å heve smaken. En perfekt gave til brudeparet, eller til bordet som skal dekkes.

Iittala Aalto, vase 160 mm klar

Siden vasens lansering i 1963 har glasset blitt munnblåst på Iittala-fabrikken. Syv høyt kvalifiserte håndverkere må til for å fremstille en Aalto-vase. Den tidløse vasen er designet av arkitekten og formgiveren Alvar Aalto.

Iittala Aalto
Iittala Aalto

Iittala Kastehelmi Aalto

Dråpene som preger de ulike interiørproduktene fra denne kolleksjonen designet av Oiva Toikka, er inspirert av det vakre, morgenfriske dugget. Interiør fra Iittala. 

 

Følg IN magasinet på Facebook