Hjem » Interiør & design »  Hjemmets viktigste møbel

Hjemmets viktigste møbel

Er du på jakt etter ny seng? Kvalitet, komfort og mulighet for å tilpasse sengen til dine behov er avgjørende når du skal velge hjemmets viktigste møbel.

Enten du foretrekker å ligge mykt eller fast, rammeseng eller kontinental, finner du noe for enhver smak blant utvalget av DUX-senger

DUXIANA, som holder til i Vika i Oslo sentrum og Strandgaten 91 i Bergen sentrum, har et stort utvalg av kvalitetssenger laget for å møte alle behov. Enten du foretrekker å ligge mykt eller fast, ramme-seng eller kontinental, finner du noe for enhver smak blant utvalget av DUX-senger.

Kvalitet

En seng fra DUX reparerer og gjenoppbygger kroppen din, enten du lider av ryggsmerter eller har urolige netter. Madrassen sørger for å gi deg nødvendig støtte og trykkavlastning slik at du føler deg frisk og opplagt i det du slår opp øynene.

Søvn

– Vi tilbringer store deler av livet i sengen. Det er her vi lader batteriene og får overskudd og energi til alt vi skal gjøre i løpet av dagen. Da er det viktig at sengen er av god kvalitet, forteller Kjersti Hamnes, daglig leder i DUXIANA.
Alle DUX-senger kommer med et fleksibelt spiralsystem som gjør det enkelt å tilpasse madrassen etter dine behov. DUX har åpne, luftige systemer som gjør at sengen puster godt, samtidig som det er mulig å endre fasthetsskala underveis. Pascal-systemet består av utskiftbare kassetter i soft, medium, fast eller ekstra fast. På den måten er det også mulig å gjøre individuelle tilpasninger for skuldre, hofter og ben.
For mer informasjon se duxiana.no.

FAKTA: DUXIANA spesialbutikken for DUX

Foto: Dux & Duxiana

Følg IN magasinet på Facebook