Hjem >  Hent naturen inn

Hent naturen inn

Det er ikke bare klesprodusentene som har en økende bevissthet rundt bruken av miljøvennlige materialer. Den samme trenden hersker i interiørverdenen og du ser det også hos interiørbutikkene på Sørlandssenteret. 

Tilbords har et bredt utvalg av serviser i ulike prisklasser og stilarter. Her finnes noe for enhver smak – både til hverdager og til festlige anledninger. Arne Clausen serviset fra Lucie Kaas glir rett inn i den moderne skandinaviske interiørstilen med sitt rene retro-design. Den norske kunstneren Arne Clausen gjorde stor suksess da han designet sitt mest kjente Lotus-motiv i 1963. Med sitt enkle, grafiske uttrykk ble serien en umiddelbar suksess på 60- og 70-tallet.

Inspirasjonskilden denne høsten er naturen. Alle farger i naturlige varianter er derfor aktuelle. Et livfullt interiør skaper man ved å dekorere med objekter eller bilder som ser ut som om de er formet av naturen. Asymmetriske og litt ujevne. 

Til venstre: Kremmerhuset er en litt annerledes gave-butikk med mange fristelser. Den bugner av ting som gjør deg glad, ting som inspirerer og kanskje overrasker. Til høyre: Livsstilsmerket Lexington er påvirket av den typiske New England stilen. Lexington følger tradisjonen fra den amerikanske østkysten, og samlingene er tro mot den amerikanske tradisjonen med førsteklasses håndverk.

Myke former

Organiske, avrundede og myke former har allerede preget moderne smykkekolleksjoner en tid, men nå ser vi lignende varianter også innen interiør. Bløte sofaer, runde bord og skulpturelle lamper. Det er bare å kjøre på. 
Et godt tips er å tenke variasjon, både i tekstur og farge. Bare en ny pute kan gjøre underverker for stuen.

Le Creuset støpejernsgryte 6,3 liter finner du hos Kitch´n Le Creuset sine støpejernsgryter finnes i en stor fargeskala og har veldig høy kvalitet.

Forny hjemmet

Ta turen til Sørlandssenteret. Der finner du det meste som skal til for å fornye hjemmet. Sengetøy, puter, eksklusive lamper og flotte møbelforhandlere som Home&Cottage, Lexington og Bolia.
Et nytt tilskudd til hjemmet trenger imidlertid hverken å komme i form av en ny sofa eller nye gardiner. Like kjært kan det være med en rommelig gryte til høstsuppen, en lysestake eller et servise. Noe så enkelt som en ny kopp kan sørge for at dagen får en bedre start.
Velg klassisk, moderne eller retro. Det er helt opp til deg. I butikker som Tilbords, Kremmerhuset, Kitch´n eller lamper host Christiania Belysning. Enten det er møbler, belysning, kopper og kar, interiørartikler, smykker, sko eller klær. Finn noe som passer deg og din stil! Det slår aldri feil.
God høst og velkommen til Sørlandssenteret!

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Lexington, Tilbords, Kremmerhuset & Kitch´n
 

Følg IN magasinet på Facebook