Hjem >  Hårfin selvfølelse

Hårfin selvfølelse

Hår er det noe av det første du ser når du møter et menneske. En viktig del av identiteten. Så hva hvis det er mangelfullt eller faller av? Hos Apollo Hårsenter er det en selvfølge å kunne fikse problemet uansett årsak. Og like selvfølgelig at du får en kledelig sveis – i tråd med siste trend om ønskelig.

– Vi jobber med å hjelpe folk som sliter i forhold til mangel på hår, forteller Frank Hedstrøm, daglig leder hos Apollo. 
I over 30 år har Apollo Hårsenter hjulpet menn, kvinner, barn og unge med tynt hår og andre former for hårtap. Og selv om Apollo Hårsenter har mange faste kunder, tror han det fortsatt er en del mennesker som ikke er klar over hvilke muligheter som finnes. Som ikke vet at de kan få hjelp, eller tør håpe på et flott og naturlig resultat. Apollo Hårsenter tar uforpliktende konsultasjoner med kunden, og kommer med forslag til passende løsninger. I praksis betyr det alt fra hodebunnsbehandlinger og permanente hårsystemer til parykker.

«Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?»

Overraskende nok (kanskje) er hele 65% av de nye kundene på hårsenteret kvinner. At mange menn mister håret er en kjent sak, men også en del kvinner er utsatt. Årsaker til hårtap generelt kan være arvelig disposisjon, sykdommen Alopecia, kreftbehandling, brannskader, stress. Apollo gjør i alle fall sitt for å tilby en god «look»; 
– Når spesialtilpasset hår og en flott frisyre kommer på plass, sier kunden gjerne «Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?», forteller Frank. 
For når også kvinner får måne, er det lett å få panikk. 
– Noen kjøper piller som skal hjelpe, men her får du hår. Vi løser det, sier han. 

Vil ikke se ut som «far» på håret

Og det er ikke bare-bare å miste håret i ung alder heller. Unge menn kan bli fortalt av omgivelsene at de bare bør klippe alt helt kort, eller shave seg. 
– Men ikke alle ønsker å se ut som faren sin når de er 24, sier Frank. 
En av kundene deres, Julian Horn (23), og som også nå fronter Apollo Hårsenter, mente tidligere at de verste dagene i året for ham var julaften og nyttårsaften. 
– Da kunne han ikke bruke caps, sier Frank. 
Nå har han fått sitt ungdommelige hår igjen, en helt ny selvfølelse, og er veldig fornøyd, forteller han. Det oppleves ofte som en stor sorg å miste håret. Og det føles så klart mer dramatisk når man er barn og ungdom; 
– Barn ønsker å være som alle andre, legger han til. 
Da er det viktig at håret ser mest mulig naturlig ut.

Oppdaterte

Og det er viktig at kunden føler at håret gjenspeiler hvem de er. Da er det kyndig hjelp å få. På Apollo Hårsenter er alle spesialistene utdannede frisører, med spesialisering innen hårtap og hodebunnsproblemer. Og akkurat som i en «vanlig» frisørsalong, er Apollos spesialister oppdaterte på alt av gjeldende trender innen hår.

Hårfagert

Utvalget av hår er stort og omfangsrikt. 
– Det er mange som donerer hår til oss, og vi har et godt utvalg, sier Frank. 
På Apollo Hårsenters eget lager er det hår i svært mange farger og forskjellige kvaliteter, fra tynt nordisk hår til tykkere og mørkere hår. I tillegg går det an å behandle håret, for eksempel med striper.
– Vi har masse ubehandlet fint hår også, og virkelig mange muligheter, sier Frank. 
Det skal være mulig å få en hårfin selvfølelse.

FAKTA: Apollo Hårsenter Kristiansand

Apollo Hårsenter Kristiansand:
Apollo Hårsenter, Henrik Wergelands gate 24, 4612 Kristiansand 
• Tlf: 38 02 78 45
• E-post: kristiansand@apollohair.no
• For mer info og andre klinikker se www.apollohair.no
• Facebook: www.facebook.com/apolloharsenter

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Apollo Hårsenter