Hjem » Interiør & design »  Glitrende jul

Glitrende jul

Julen er vår yndlingshøytid. Hadeland Glassverk har lange tradisjoner med å pynte opp de tusen hjem med vakker og tidløs juledekorasjon. 

Store julekuler i nydelig optikk. Store, flotte julekuler 120 mm i fargene rød, grønn og gull 299,- | Nå kommer det også grantrær i fargene kakao og mørk kakao, i 3 størrelser, 149/169/189,-.

Julen er minner, tradisjoner, forventninger og nostalgi. Enten du liker en tradisjonell eller en mer moderne jul så finner du noe for enhver smak i årets julekolleksjon. I år gleder vi oss ekstra mye til jul, da det er mange spennende nyheter i Hadeland Glassverk sitt sortiment. Vi tror disse vil bli en del av julens tradisjoner, også for nye generasjoner. Design Maud Gj Bugge samt Hadeland Glassverks Designteam. Julenyhetene er i butikkene nå, de selges på hadeland.com, Hadeland Glassverk, Christiania Glasmagasin, og andre utvalgte forhandlere.
3 Norske Design Group AS er et privateid selskap som består blant annet av Hadeland Glassverk AS, Porsgrunds Porselænsfabrik AS, Norgesglasset og Christiania GlasMagasin AS. De forvalter en betydelig historie og kulturarv, men satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design, for å møte fremtidens behov. Designteamet består av 7 personer, og de har lang erfaring med innovativ produktdesign og produktutvikling. 
Hadeland Glassverk AS ble grunnlagt i 1762. Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket er en av Norges eldste industribedrifter med kontinuerlig drift. Besøkssenteret på Glassverket ble i 2008 kåret til Norges største turistattraksjon.

Tiffany - en kjær Hadeland Glassverk – klassiker. Hengepynt, 299,- | Lyslykt juletre/juleengel, 369,- | Lyslykt hjerter, 399,-

Porsgrunds Porselænsfabrik ble stiftet i 1885. Porsgrunds Porselænsfabrik ligger flott til ved Porsgrunnselva i Porsgrunn. Porsgrunds Porselænsfabrik har mottatt utmerkelsen Merket for god design hele 9 ganger, og har alltid vært en bedrift som har satset på ny norsk design og har gjennom årene satt sterkt preg på norsk designhistorie gjennom ansatte som Nora Guldbrandsen og Tias Eckhoff, blant andre.
Norgesglasset: Det som senere skulle bli til Norgesglassene ble for første gang produsert ved Hadeland glassverk i 1902. Glassene, med sin karakteristiske Norge-logo, revolusjonerte mulighetene for konservering og lagring av matvarer da de ble lansert. Sommeren 2014 ble Norgesglasset relansert i sin tradisjonelle form og med nye spennende produkter. Sortimentet inneholder både mat, drikke og godterier.
 

 

Følg IN magasinet på Facebook