Hjem » Interiør & design »  Fargerik valgfrihet

Fargerik valgfrihet

Drømmer du om et kjøkken som er litt annerledes enn naboens? Hos DESIGNA Kristiansand i Barstølveien kan du la deg inspirere av utstillingene spekket med smarte løsninger, farger og materialer. 

Silk by DESIGNA er en ny serie fronter med en silkebløt og matt overflate som er en hyllest til den enkle og vakre nordiske design. Et Silk-kjøkken i ren matt svart er en fryd for øyet, som i oppstillingen som er vist her. Se også kube-reolene og skyvedørene i overskapene.

Hos DESIGNA Kristiansand blir du møtt av dyktige konsulenter som er lidenskapelig opptatt av faget sitt og som hjelper deg slik at du får et kjøkken som er skreddersydd til akkurat dine behov og som samtidig skiller seg litt ut.
– Det som kjennetegner DESIGNA er moderne, dansk design. Vi har et stort prisspekter, alt fra det helt rimelige til de mer eksklusive fronter som i massiv eik, linoleum og høytrykkslaminater, sier innehaverne Heidi og Trine.
– Den hvite, minimalistiske trenden er ikke det eneste folk vil ha i dag. Nå tør de litt mer når det kommer til farger, og personlig stil er viktigere enn før. Vi syns det er utrolig inspirerende å være i denne prosessen sammen med kundene, sier Trine og Heidi.
Designa har kommet med flere nyheter, som SILK, linoleum og mange trendfarger. Matte fronter er virkelig i vinden nå, og det oppfyller både SILK og linoleum. SILK som ble lansert på nyåret har allerede rukket å bli en bestselger her hos oss. Ikke bare fordi den er helt matt, men fordi den har mange unike egenskaper som UV-stabilitet, motstandsdyktig overfor fingermerker og riper, og i tillegg er den fullstendig fri for PVC og ftalater. Den er i tillegg prisgunstig, så her får kunden mye for pengene.
Linoleumsfronter med massive eikekanter er en eksklusiv front. Dette er et bærekraftig naturmateriale som er veldig slitesterkt. Siden det er et levende materiale reparerer det faktisk seg selv om det får en liten ripe og man slipper fingeravtrykk selv på mørke flater. Denne døren kommer også i mange flotte farger.
Innen benkeplater går det mye i kompositt og dekton. Dekton er et keramisk materiale som er det sterkeste du får på et kjøkken og det tåler at du både skjærer rett på benkeplaten og setter fra deg en varm kjele. Det skal gjerne være mønster på benkeplatene og særlig marmoreringer i alle farger er stort i trendbildet.

En super flott grønn linoleumsfront med kanter i eik natur her vist i en Bricks-oppstilling. Se detaljen på frisidene der åreretningen følger toppskapene og skaper en flott harmoni i totaluttrykket. Bruk fliser til å piffe opp rommet og skap spennende kontraster med din eget personlige touch.

Flotte, franske stekeovner

Heidi og Trine forteller at i de aller fleste kjøkken de tegner nå så benytter de benkeventilator. 
– Benkeventilatorene har kommet for å bli, og det er enkelt å få plassert dem i kjøkkenløsningen, sier Heidi
– Nå har vi dessuten akkurat fått en ny leverandør av hvitevarer, franske De Dietrich. Stekeovnene deres er rett og slett superlekre med kobberdetaljer. Kobber er veldig trendy og da er disse detaljene hos De Dietrich midt i blinken. Dette er et fransk firma som har eksistert i over 300 år og som er store i Europa. De er veldig innovative og var blant annet de første som lagde induksjonstopp til privatmarkedet. Nå har de endelig kommet til Norge og det er produkter vi gleder oss til å levere.
Trine og Heidi har lang erfaring med å tegne kjøkken, bad og garderobe. 3D-tegningene gir god illustrasjon over hvordan f.eks. kjøkkenet blir hjemme hos deg. Begge er utdannet interiørdesignere, og hjelper gjerne med å få en rød tråd og smarte løsninger til hjemmet ditt.

FAKTA: DESIGNA Kristiansand

• Hos DESIGNA gjør de sitt ytterste for at din vei til nytt kjøkken skal bli enkel og fornøyelig.
• Adresse: Barstølveien 50-54, 4636 Kristiansand
• Tlf: 38 04 01 00
• Web: designakjoekken.no/butikker/designa-kristiansand
• Instagram: instagram.com/designakristiansand
• Facebook: facebook.com/designakristiansand

Tekst: Mona Gullstein | Foto: DESIGNA
 

Følg IN magasinet på Facebook