Hjem » Interiør & design »  En spennende kunstopplevelse

En spennende kunstopplevelse

Nettgalleriet og rammeverkstedet OsloNowhere holder til i flotte og nyoppussede lokaler i Frognerveien 30, ved siden av Frogner kino.

– For oss er kunst mer enn en investering, forteller innehaver Jonas Leborg. 
– Kunst skal være langt mer enn dekor. Vi synes det å leve med kunst er inspirerende, og med det vil vi at handleopplevelsen skal være inspirerende også. Derfor arbeider vi hele tiden for å oppdage og introdusere publikum for nye kunstnere du bør følge med på. Her i Galleriet og på OsloNowhere.com samarbeider vi derfor med de beste kunstnerne innen norsk samtidskunst, håndplukket for kvalitet og særegenhet.
OsloNowhere.com er et galleri på nett fylt med norsk samtidskunst. Her finner du over 40 norske kunstnere. Noen kjente, andre mindre kjente, alle håndplukket for kvalitet, særegenhet og en spennende tilnærming til sitt medium.
– Det aller mest spennende med dette er å oppdage nye kunstnere for så å introdusere disse for publikum, forteller Martine Haugen.

Hun startet OsloNowhere i 2017 og slo seg sammen med Jonas Leborg i 2019.
– Vi samarbeider med de beste kunstnerne innenfor norsk samtidskunst, og opererer som et mellomledd som skal eksponere kunstnere og gjøre kunsten tilgjengelig for kunder.
Galleriet i Frognerveien 30 har eget rammeverksted. Verkstedet har god kapasitet og et bredt utvalg av rammer og glass i høy kvalitet. Rammeverkstedet er utstyrt med moderne maskiner som håndteres av erfarne rammemakere der en faktisk har norgesmestertittel som rammemaker. Ta turen innom neste gang du er på Frogner eller besøk OsloNowhere.com for en spennende kunstopplevelse.

Martin Whatson

Martin Whatson (f.1984) har sin utdannelse fra Westerdals der han studerte kunst og grafisk design. Under denne tiden ble han interessert i grafiske stensilarbeider som senere er blitt kjent som Street Art. Whatson ser vakre og interessante detaljer i det andre vil oppfatte det som visuelt støy. Han har ofte en humoristisk undertone i sine arbeider som gjerne gjenspeiler problematikken med å utføre gatekunst i det offentlige rom. Whatson har de siste årene oppnådd enorm etterspørsel og credibilitet hos samlerne.

Benedicte Aubert Ringnes

Aubert Ringnes (født 1981) har bakgrunn fra filmindustrien, der hun arbeidet som regissør og produsent på internasjonale spillefilmer, reklamefilmer og musikkvideoer. Allerede da hun gikk på filmskolen, begynte hun å eksperimentere med Photoshop for å kunne utvikle og visualisere sine ideer. Interessen for Photoshop ble stadig større, og hun fordypet seg i studier av design og kunst som en del av sin «Masters in Filmmaking». Gjennom film og visuelle uttrykk fant hun til slutt sitt eget uttrykk i kunsten. Hun eksperimenterer med collager av kjente personligheter og ikoniske symboler ved hjelp av teknikker fra klassisk kunst til moderne teknologi, teknikker hun har tatt med seg fra seg fra digital grafikk og film.

Kim «Sinnsykshit» Larsen

Kim «SinnSykShit» Larsen er en norsk billedkunstner, med ekspertise i flere kreative uttrykk. Med utstillinger i Norge og internasjonalt, har kunsten blitt vist både i gallerier og på festivaler. Kunsten blir som oftest sett i fugleperspektiv med hovedfokus på bybildet satt i en tegneserieverden. Med uskyldig portrettering, sterke farger og objekter, lar Kim publikum ta del i hans fantasi og lage sine egne fortellinger til kunsten.