Hjem >  En gyllen standard

En gyllen standard

Da den første rettetangen kom på markedet var det en åpenbaring. Vi som lenge hadde kjempet en innbitt kamp mot uregjerlig hår hadde plutselig fått et vindundervåpen mellom hendene.

Enkelte advarte mot skader på håret, men pytt, pytt. Rett og glatt skulle det være! Mye har skjedd siden den gang. Både når det gjelder kvalitet og bruksområde. I dag er rettetangen først og fremst et styling-verktøy. Den kan fortsatt glatte håret, men like gjerne skape kreative frisyrer med bølger og fall. 
– Resultatet, og hvilken look man ønsker, er ganske enkelt avhengig av hvordan man holder styleren, forteller global education manager hos ghd, Dafydd Rhys Thomas.

Design, funksjon og kvalitet

Den prisvinnende hårstylisten besøkte Norge i forbindelse med lanseringen av selskapets nye ghd gold styler – som også finnes i 12 k gull. Frisører fra flere steder i landet hadde satt kursen mot Oslo for å overvære begivenheten, der det var duket for show, veiledning, god mat og ikke minst et unikt innblikk i det omfattende arbeidet som ligger bak ghds mange banebrytende produkter. 
– Det stilles ekstremt strenge krav til både design, funksjon og kvalitet, forteller Eva Moi Skøie ved Maja’s Salonger.
– Det er alltid spennende å se hva ghd får til, så dette var ganske enkelt noe vi måtte få med oss, forteller hun. 
ghds høyteknologiske produkter overlater ingenting til tilfeldighetene. De er effektive, bruksvennlige og svært skånsomme mot håret. 
– Det er en grunn til at ghd er frisørenes foretrukne merke. Det finnes lignende produkter hos ulike elektro-forhandlere, men de er på ingen måte like gode. De ansatte der kjenner heller ikke stylerens ulike bruksområder så godt som det vi gjør. Hos oss kan du få gode tips til hvilke muligheter ghds produkter faktisk åpner for. Her snakker vi hårstyling på ypperste plan, avslutter Eva.

FAKTA: Majas Salonger

• Salonger: Du finner Majas Salong på disse stedene Markens, Sørlandssenteret, Brennåsen og Vågsbygd
• Webside: www.majas.no
• Facebook: www.facebook.com/majassalong
• Instagram: www.instagram.com/majassalong

Tekst: Siri Gerrard

Følg IN magasinet på Facebook