Hjem » Interiør & design »  En frisk fargeklatt midt i mylderet av kjøkkenforretninger på Skøyen

En frisk fargeklatt midt i mylderet av kjøkkenforretninger på Skøyen

I området fra Vika til Skøyen er det over 20 kjøkkenforretninger. En av de siste som har etablert seg, i Drammensveien 127 på Skøyen, er Fresh Interiør. Etter ti suksessrike år på Jessheim, var tiden kommet for å ekspandere og etablere seg midt i området hvor ting skjer. «Kjøkken, bad og garderober du ikke finner overalt» som de påstår i sin markedsføring, stemmer veldig bra med den opplevelsen kundene får.

– Ja, vi er et friskt tilskudd for de som ønsker løsninger ikke så mange andre har. De fleste varemerkene selges overalt i Norge, mens vi er ganske så alene om det vi tilbyr, hevder daglig leder Morten Winterstad.

Svensk på ditt beste

– Når vi snakker om den klassiske stilen, er det Tibrokök (www.tibrokok.se) som gjelder. Snekkertradisjonene hos Tibro har gått i arv gjennom flere generasjoner. Hvert eneste kjøkken bygges på bestilling og helt fra bunnen av. Vi snakker om et håndverk som gir høyeste kvalitet og flere fag som det tar tid å utvikle. Alle detaljer er viktige. Design, tekniske løsninger og plassutnyttelse er også prioritert hos våre svenske venner. Resultatet er en herlig match som vi kaller moderne, klassiske kjøkken. Og vi opplever svært fornøyde kunder, sier Morten. 

Hands on på utviklingen

De ti medarbeiderne som designer løsninger for den enkelte kunde hos Fresh Interiør, må følge med på trendene internasjonalt. Følgelig er Fresh alltid til stede på de store messene bl. a. i Milano og Köln. Nyhetene som gjerne lanseres i andre deler av Europa, kommer også til Norge. For Morten og hans team er det et mål å gjøre ventetiden for innovatørene så kort som mulig. Derfor finner du alltid de mest trendy moderne kjøkken, baderom og garderober også fra tyske og italienske leverandører hos Fresh Interiør.

Nr. 1 på Bora i Norge

Ingen i Norge selger så mange benkeventilatorer som Fresh Interiør. Hvorfor, Morten Winterstad?
– Det viser vel bare at vi kjenner trendene og gir våre kunder framtidsrettede råd. Ja, Bora (www.engebretsen.no) er innovatøren som snudde opp ned på tenkningen rundt ventilasjon på kjøkkenet. Nå slipper du å ha noe hengende over platetoppen som blokkerer utsikt, som hindrer innsyn og som lett kan ødelegge designen på kjøkkenet. Ikke noe fungerer bedre enn Bora sine patenterte benkeventilatorer når det gjelder effektivitet. De trekker luften ned i benken før den så kommer renset tilbake i rommet eller blir dratt ut av boligen. Løsningen krever også mindre plass i kjøkkeninnredningen enn konkurrentenes løsninger og er veldig enkel å holde ren. De fleste av våre kjøkkenkunder lar seg derfor både overbevise og overbegeistre. Når kundene også er fornøyde etter å ha brukt Bora hjemme i sine nye kjøkken, må vi ha gitt riktige råd!

Nr. 1 på Miele i Norge

Fresh Interiør ligger også på topp når det gjelder Miele. Ingen frittstående kjøkken-forretninger i Norge selger mer Miele (www.miele.no)!
– Vi satser på kvalitet, innovasjon, design og funksjonalitet – parametere som er viktige når det investeres i rommet som er så sentralt for familien og det sosiale livet. Miele scorer høyt på kvalitetstester, service og på levealder, har estetisk nydelige produkter og har ligget foran på produktutvikling i mer enn 100 år. Miele er beviset på at det skjer mye innenfor hvitevarer, mener Morten. 

Det er helheten som teller

Benkeplaten er den delen av kjøkkenet hver enkelt av oss har mest direkte kontakt med. Den er viktig i et interiør. Noen vil si at benkeplaten kan være prikken over i’en. Fresh Interiør samarbeider med Dekker Nordic (www.dekkernordic.se) på benkeplater av granitt, marmor og kvarts.
– Å håndtere stein er krevende og som et eget fag å regne. Derfor anbefaler vi benkeplater fra en av Europas mest moderne leverandører. Når de står for prosjektering, oppmåling, produksjon og installasjon, får kjøkkenet den benkeplaten det fortjener.

Interiørarkitekter og -designere

For å unngå feil og for å få maksimalt ut av kjøkkenet, bør man ikke planlegge og bygge kjøkken selv. Derfor har Fresh Interiør både interiørarkitekter/-designere og egne montører for å sikre den optimale løsningen og et sluttresultat kundene skal kunne kose seg med i flere tiår framover.

FAKTA: Fresh Interiør

• Forretninger i Drammensveien 127 på Skøyen og i Trondheimsvegen 66 på Jessheim
• Store utstillinger med spennende og nye løsninger
• Salg og montering både til private kunder og prosjekter i hele Norge
• 10 interiørarkitekter/-designere som, sammen med deg, skaper din skreddersydde løsning
• 4 egne montører med lang erfaring
www.freshinterior.no

Tekst: IN magasinet | Foto: Produsentene & Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook