Hjem » Interiør & design »  Designlampen KLEM

Designlampen KLEM

Den nye «Hver Gang Vi Møtes»-lampen KLEM, designet av Marianne Stensrud, fremstår tidløs og elegant, og er den nye statement-lampen.

Lampen kommer i tre størrelser og tre lekre farger; Lagune, Pearl og Tare. Inspirasjonen er hentet fra det avtrykket naturen gir over tid, som slipte steiner i fjæra og naturens eget fargespill. Målet var å skape det perfekte i det uperfekte, noe som var organisk, avrundet og harmonisk. Resultatet ble unike designlamper med en ekstra betydning som passer godt inn i nordiske hjem.

Munnblåst og håndlaget

Lampen er munnblåst og håndlaget i glasshytta på Magnor Glassverk, der hver og en er unik i sin form, høyden er ca. 18, 28 og 37 cm. Lampen og de maritime fargevalgene er unnfanget i prosessen med å skape et nytt miljø for innspillingen av TV 2-serien «Hver Gang Vi Møtes» på Kjerringøy utenfor Bodø. Navnet og den unike håndlagde klemmen gir assosiasjoner til mye av det som samfunnet har savnet den senere tid. Det å kunne gi en klem hver gang vi møtes til de man er glad i, har fått en ny og verdifull betydning.

Designer Marianne Stensrud

Marianne Stensrud er utdannet eksponeringsdesigner fra Westerdals, hvor hun også har jobbet som lærer. I dag arbeider hun som kreativ leder i Bohus, og som scenograf på en rekke kjente tv-produksjoner. Hun har lang erfaring, og har gjennom mange år jobbet med interiør, form, farge og materialvalg for å skape unike miljøer. Hun henter sin inspirasjon fra naturen, og liker kontrasten mellom gammelt håndverk og moderne design når hun skal skape gode miljøer. Lunhet, lys og varme farger sammen med nytt og gammelt er gjennomgående i Marianne Stensruds design. For Magnor Glassverk har hun nå formgitt designlampen KLEM.
 

Følg IN magasinet på Facebook