Hjem » Trondheim » Hjem & fritid »  Dagen med stor «B»

Dagen med stor «B»

Årets brullupsmesse på Britannia hotell kunne by alle fremmøtte på inspirasjon, tips og råd, samt ekte bryllupsstemning. Alle utstillerne hadde dandert bordene sine med en rekke finesser som var en fryd for øyet og en kilde til kreativitet. Hadde man ikke bryllupsstemning da man kom, hadde man det sannsynligvis når man dro.
Britannia hotell var et bryllupsparadis uten sidestykke den 18.01.2009, med fantastisk atmosfære, dekor og svært så innbydende bryllupssuiter. I tilegg til alt dette, kan Britannia hotell tilby det de selv kaller for «hele pakken» for de gifteklare der ute. Med 247 hotellrom, derav 11 suiter, vil hotellet kunne være en romantisk avrunding på den spesielle dagen.
– Hit kan man legge hele festen. Vi har egne bakere som lager eksklusive kaker med spennende og innovativ dekor, alt etter brudeparet sitt ønske. I tillegg får man gjort alt av styling fra topp til tå her, pluss at vår helt spesielle og luksuriøse Spa avdeling begynner å ta form. Spa står for «salus per aquam» – «helse gjennom vann» – og har sin opprinnelse i Romerriket. Avdelingen vil by på en helt unik følelse av ro og velværet for brudeparet, samt eventuelt gjester. I Spa rommet skal man nyte, og det vil foregå booking og bestilling av timer for unngå overflod av mennesker der, forteller Ragnhild Eilen Dragsjø, ansvarlig for Spa avdelingen.

I lokalet stod blide forhandlere som kunne vise frem alt fra topp til tå eller rot til spiss. Utstillere som blant andre Eva Brud, Tessem Brudesalong, Gunnar Ree, Reimers, Husfliden og Løiten Lys viste frem brudekjoler, dresser, festklær, «det lille under» og nydelige borddekorasjoner. Smaksprøver på fantastiske kaker utenom det vanlige var heller ikke å forakte, og da sukkersjokket hadde roet seg, var det klart for Christiania GlasMagasins bryllupsshow.
Konferansier for kvelden var ingen ringere enn «Skal vi danse» programleder, Kristian Ødegård, som for kvelden var kledd opp av Gunnar Ree. På catwalken viste modellene flotte brudekjoler, bunader og festdrakter for store og små. Lise Skjåk Bræk viste frem spennende festdrakter i unikt materiale, samt med særegne detaljer som ga kjolene en originalitet uten om det vanlige. Blow Hairdressing stod bak modellenes hår og sminke, mens Nidaros Lille Ensemble satte stemningen med sang og musikk.

Når selve showet tok slutt var det tid for trekking av gavekort, og en håndfull publikummere i salen forlot stedet med sjenerøse gavekort fra en rekke av kveldens utstillere. En heldig vinner fikk også et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner fra Wickstrøm Reiser. Hele arrangementet kan betraktes som et kvinnelig himmelrike, i alle fall hvis man tar utgangspunkt i Kristian Ødegårds tanke om at; de fleste menn i salen ikke kom frivillig.

Tekst & foto: Silje Lyngved Owrenn