Interiør & design »  Butikk i særklasse

Butikk i særklasse

Siden midten av juni har Møbeldesign Kristiansund holdt til i store, nye og lyse lokaler på Løkkemyra. Utvalget av møbler består som tidligere av både klassiske og moderne møbler av førsteklasses kvalitet. Utvalget er basert på produkter fra et hovedutvalg av norske og utenlandske håndverks- og nisjeprodusenter.

I sine flotte nye lokaler i Løkkemyrveien 1 tar Per Øivind Haltland, Gunn Kämpe og Petter Solem vel imot både nye og gamle kunder. De har alle lang erfaring med salg av møbler og interiør, og er alltid klare til å veilede og assistere sine kunder til å gjøre en trygg og god handel som de blir ett hundre prosent fornøyde med. Møblene, lampene, teppene og interiørproduktene i butikken er alle fra kjente kvalitetsprodusenter fra inn- og utland.

Norsk tradisjon

Den nye butikken bugner over av flotte møbler som virkelig viser frem den flotte og rikholdige norske møbeltradisjonen.
Møblene fra Kistefos Møbler er alle eksklusive møbler i gammel stil. De er laget etter møbler som ble produsert på 1700 og 1800 tallet og er vakre, funksjonelle og har høy kvalitet, og mye av arbeidet er laget for hånd.
Kolleksjonene fra l.K. Hjelle er møbler som skal være aktuelle lenge. De har en moderne- og en klassisk kolleksjon. I den klassiske kolleksjonen finnes modeller som har vært i produksjon i snart 30 år, og som fortsatt er like aktuelle. Den moderne kolleksjonen består av møbler som produsenten mener kommenterer sin funksjon på en uventet måte. Felles for begge kolleksjonene er at det er fokusert på kvalitet og design.
Også Stryn Møbelindustri sin møbelserie i flammebjerk, er å finne i butikken. De håndverksmessig utførte detaljene i møblene fremhever den vakre flammebjerken. Møblenes form er i slekt med stilarter som empire og biedermeier, samtidig som den fremhever flammebjørkens spesielle struktur og egenskaper. Flammebjørken selv har vært til inspirasjon for håndverkerne, og har også vært til inspirasjon under formgivingen.
 

Stort utvalg

Men disse er kun et lite utvalg av hva man finner i butikken på Løkkemyra. Utvalget er så stort at man i de store byene må bruke en hel dag på å gå fra butikk til butikk for å finne alle leverandørene. Slettvoll, Fogia, Kistefos, Louis Poulsen, Vitra, og Bontempi er bare noen få av alle de merkene du finner utstilt her, og felles for dem alle er at de leverer utsøkt kvalitet.
I tillegg til et stort utvalg av produkter av utsøkt kvalitet, er de ansatte hos Møbeldesign Kristiansund også mer enn gjennomsnittlig opptatt av kvaliteten på den service som de yter sine kunder. Denne unike kombinasjonen har ført til at de har kunder fra hele Midt-Norge.
De forteller at flere kunder reiser langt for å handle hos dem fordi utvalget i butikken er så stort, og servicen er så bra. Og de ansatte er enige om at det nettopp er dette som er viktigst.
– Kvalitet og service er det viktigste for våre kunder, og derfor også for oss, sier de.

Shop in shop

De nye lokalene er på ca. 700 kvadratmeter, og rommer en ”shop in shop” med møbler fra den norske møbelprodusenten Slettvoll. De er kjent for stilsikre og tidløse møbler av høy kvalitet. Det stilsikre og tidløse formspråket er Slettvolls kjennetegn. De skaper møbler som betyr noe spesielt for deg. Med bakgrunn i solid håndverk og god funksjon legges grunnlaget for en varig stil og identitet.
Kolleksjonen har enkle linjer og er fleksibel, noe som gjør det lett å skape sitt eget miljø preget av harmoni, komfort og avslappet eleganse.
I tillegg til det tradisjonelle finner man nytenkninger som spisebord i sort glass med uttrekksplater, sofaer i skinn og canvas, bokyller og reoler som skreddersys etter kundens ønske og skapsenger som utvider boarealet. Disse sengene er plassbesparende og praktiske og har selvsagt også god kvalitet.
Også kjente designere setter helt klart sitt preg på butikken, her finnes blant annet Arne Jacobsens kjente stoler ”Egget” fra 1957 og ”7eren” fra 1955.

Hjemmebesøk

Det er ikke bare kundene som reiser for å besøke butikken. Hvis du ser deg om i forretningen og ikke helt klarer å bestemme deg, så finnes det en løsning.
Trenger du hjelp til å finne den rette stilen for ditt hjem, tar en av de ansatte seg gjerne en tur hjem til deg og påtar seg jobben som interiørkonsulent.
De kommer også hjem til deg og leverer møblene når du har handlet ferdig. Og det beste av alt, de går ikke før alle møblene er pakket ut og montert. Og emballasjen tar de med seg tilbake, du kan bare sette deg ned og nyte ditt nye hjem.

Tekst: Anita Hector  Foto: Grethe Ohr