Hjem >  Bilteamet

Bilteamet

Reparasjoner. Vedlikehold. Det høres kjedelig ut. Men når du tar vare på det du har kjært – om det er en Jaguar, Mercedes-Benz eller Land Rover – er det fort verdt det. Aarsby Bil sørger for ekspertisen. 

I Hvamsvingen 5 på Skjetten er det full aktivitet. Inne på det store verkstedet jobber bilmekanikerne side om side. Premium merker som Land Rover, Jaguar og Mercedes fikses og repareres. Snart er bilene klare for en ny vår.

Kresen kundegruppe

– Vi driver et uavhengig merkeverksted, og utfører alt av vedlikehold og reparasjoner, sier Frode Aarsby. 
Han er daglig leder og kundeansvarlig, og sammen med Hanne Aarsby (økonomiansvarlig) driver de det veletablerte firmaet Aarsby Bil. Verkstedet er autorisert for premium merkene Jaguar, Mercedes-Benz og Land Rover. 
– Det er en kresen kundegruppe vi har med å gjøre, og de er bevisste på hva de forventer når de leverer bilen sin hos oss, sier Frode.

Sertifisert verksted

Det finnes bilverksteder, og det finnes sertifiserte bilverksteder. Alle bilverksteder i Norge skal være godkjente av Statens vegvesen, og det er lurt å være bevisst på dette så man kjører i en trygg bil. 
– For å være sertifisert merkeverksted kreves det stor kompetanse hos våre ansatte. Bilmerkene er veldig avanserte, og vi har investert i spesialverktøy, sier Frode. 
Også el-biler skal få den rette pleien; 
– Vi bruker spesialverktøy og kurser våre mekanikere. Du kan trygt levere bilen din hos oss!

Ekte bilentusiaster

I staben er det 13 bilmekanikere, alle med spesialisering innen sine felt, blant annet er noen diagnoseteknikere og servicespesialister. Dessuten har Aarsby to lærlinger på huset. Frode uttrykker stolthet over sine medarbeidere, og han praktiserer også et samfunnsansvar i sin bedrift; 
– Jeg tror på å gi folk en sjans, og er ikke så opptatt av hvilken fortid de har - så lenge de går fullt og helt inn for jobben sin. Også skal de være til å stole på, sier Frode.
For stikkordet er tillit. Det er kundens tillit Aarsby Bil lever av.

FAKTA: Aarsby Bil AS

• Adresse: Hvamsvingen 5, 2013 SKJETTEN
• Telefon: 67 20 77 30
• Webside: www.aarsbybil.no
• Facebook: www.facebook.com/aarsbybil
• Instagram: www.instagram.com/aarsbybilskjetten

Tekst & foto: Trine Texnæs
 

Følg IN magasinet på Facebook