Hjem » Kultur & underholdning »  Aziz Ansari til Norge for første gang

Aziz Ansari til Norge for første gang

Aziz Ansari er tilbake på stand-up-scenen. 6. april har du mulighet til å oppleve han live i Oslo Spektrum med sitt nyeste show «Road To Nowhere».

Ansari fikk sitt virkelige store gjennombrudd for det internasjonale publikumet som byråkraten Tom Haverford i kultserien «Parks and Recreation» i 2009. Han er også skaperen av den kritikerroste og prisvinnende Netflix-serien «Master of None», der han også spiller hovedrollen Dev Shah, og som han mottok to Emmy-priser for. 
- De siste 10 årene har Aziz Ansari virkelig gjort stor suksess på TV-skjermen. I 2015 ble han den første indisk-amerikanske og asiatisk-amerikanske skuespiller til å vinne en Golden Globe for sin rolle i serien Master of None. Nå i 2019 får det norske publikum endelig se hans talenter som stand-up-komiker, forteller Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

Hovedårsaken til Aziz Ansaris store suksess er selvfølgelig hans humorstil, den fokuserer på hans personlige liv. Han har evnen til å gjøre hans egne hverdagslige problemer om til smarte humornumre som fremhever kulturelle problemer, refleksjonene hans ender alltid med latter og anerkjennelse fra publikum. Tidligere har han utgitt fire komediespesialer, deriblant «Aziz Ansari: Live at Madison Square Garden» (du trenger ikke mer enn egne finge og tær for å telle hvor mange komikerer som har solgt ut «USA’s stor stue») og «Aziz Ansari: Buried Alive», som begge er tilgjengelig på den norske Netflix. Han har også medvirket i en rekke filmer og serier som «Funny People», «This Is The End», «30 Minutes or Less», «Get Him to the Greek», «I Love You, Man» og «Observe and Report».

Billetter i salg fra fredag 18. januar kl. 10:00 via arrangørens nettside www.acomicsoul.com og www.ticketmaster.no.