Hjem » Kultur & underholdning »  Akrobatisk forestilling på is

Akrobatisk forestilling på is

Verdenskjente Cirque Du Soleil kommer endelig tilbake til Oslo. Nå med sin første akrobatiske forestilling på is.

Velkjent i sin høytsvevende, grensesprengende og spektakulære form, med tradisjonell sirkusmusikk og trapes - men denne gang - på is. Med forestillingen CRYSTAL vil Cirque du Soleil fylle Oslo Spektrum med ekte snø, is, interaktive projeksjoner og et avansert lysshow. Alt tonesatt med velkjente låter fra populærmusikken.

I tillegg til hele syv sirkusdisipliner, som alle utfordrer tyngdekraften, har CRYSTAL også tradisjonelt kunstløp og ekstremløp – to disipliner som aldri har vært sett før i ett Cirque du Soleil-show. Gjør som 1.8 millioner mennesker har gjort verden over. Kjøp billett for å se halssprekkende stunts, skøytekunst med adrenalin fremkallende akrobatikk og luftbragder. Showet tar deg med på en snodig reise inn i en levende og imaginær verden der opp er ned, venstre er høyre, og ingenting er som det ser ut til.
– CRYSTAL er et show fullt av ting som gjøres for første gang av Cirque du Soleil og det har virkelig hjulpet oss å skifte perspektiv på de interessante måtene sirkuskkunster fortsetter å utvikle seg, forteller Robert Tannion, CRYSTALs Artistic Director. 
– Selve forestillingen handler om perspektiv – hvordan vi ser oss selv er en direkte refleksjon av hvordan vi ser verden rundt oss. Det er en magisk historie som kommer til liv på isen og vi gleder oss til å bringe showet til Oslo.

FORESTILLINGER:

Torsdag 23.03 kl. 19:00
Fredag 24.03 kl. 19:00
Lørdag 25.03 kl. 15:00
Lørdag 25.03 kl. 19:00
Søndag 26.03 kl. 13:00
Søndag 26.03 kl. 17:00
Billetter via ticketmaster.no og livenation.no.
 

 

Følg IN magasinet på Facebook