Hjem >  Audi Q2

Audi Q2

Kvikk. Innovativ. Og ikke minst praktisk. Urbane Audi Q2 gir deg større muligheter på mindre plass.

Gumpens Auto Øst lanserte i høst Audi Q2, en liten SUV-modell. Den kan leveres med både to- og firehjulstrekk, og vil ha en rimelig innstegspris på cirka 300.000 kroner
Bilen beskrives som «en urban SUV med røffe kanter i ungdommelig design, med masser av funksjonalitet og sporty egenskaper».

Smart bakkeklaring

Den snertne Audi Q2èn har litt høyere bakkeklaring, noe som gjør det lettere å bevege seg ut og inn. 
– Vi vet at flere og flere bosetter seg i leilighet. Det innebærer som oftest en trang parkeringskjeller, og man får mindre plass til bilen sin, forteller selgerne, Lars Christian Austad og Finn Køber, selgere hos Gumpens Auto Øst. 
Har man dermed en bil som er litt høyere, trenger man ikke å åpne døren så mye for å komme ut, for ved en lav bakkeklaring må man dra seg opp. Det gjør det kronglete.
– En høyere bil gjør at du kan smyge lettere ut, sier han. Man trenger mindre armplass, rett og slett. Dette kan være en fordel, både for eldre som ikke lenger er så smidige i kroppen, men også for unge foreldre med småbarn.

Urban livsstil

– Tidligere når folk fikk barn, så var den største drømmen rekkehus eller hus med have og masse grønt gress. Slik er det ikke automatisk lenger. 
I dag er det mange unge folk med barn som fortsatt vil bo urbant, og la ungene vokse opp i byen. De ønsker å være i nærheten av aktiviteter og arbeidsplass. Han mener Audi Q2 har passende egenskaper til formålet, samtidig som den har kjøreegenskaper som også funker godt på landet. 
– Bilen dekker egentlig hele spekteret.

Kvikk og romslig

Den lille SUVèn – «untaggable Audi Q2 – fremstår som kvikk og innovativ, og det er muligheter for flere forskjellige fargekombinasjoner. 
– For eksempel at man kan ha ulik farge på bilen og på sidestolper bak, forteller Lars Christian Austad og Finn Køber. 
Det tekniske er også på plass. Audi Q2 kan leveres med alt man kan tenke seg av infotainment. Men bilen er romslig også, til tross for kategorien «liten» SUV. Det er god plass til det man trenger.

«Grønnere» biler

Og man trenger fokus på mange felt, også på miljø. De nye bilmodellene blir stadig «grønnere». 
– Det er veldig fokus på hybrid teknologi, og alternative drivlinjer. 
Gumpens Auto Øst har ført el-bil i noen år, men nå kommer det flere modeller. 
– Flere merker kommer med et bredere spekter på hybrid. El-bil har jo ofte vært mindre, og så har du hatt Tesla i andre enden. Nå får du også gode alternativer på hybrid i alle segmenter fra de ulike leverandørene.

A3 og Q7

– A3 e-tron som vår plug in-hybrid heter, har vi hatt i snart to år og solgt mye av. Nå har vi også fått Q7 e-tron ut i markedet. De første bilene ble levert i juli måned, og vi har solgt mange eksemplarer. Bilen er en av de største hos Gumpens Auto – den største og tyngste SUV` en, med vekt på 2,5 tonn – så nå dekker vi i hvertfall begge ytterpunktene. 
Audi-forhandleren Gumpens Auto Øst holder til i store, moderne lokaler i Sørlandsparken. Butikken er bygget etter Audis nye standard, og reflekterer merket Audi og deres visjon gjennom design, innredning og tekniske løsninger. Her kan du oppleve alle modellene Audi tilbyr. I tillegg finner du alle fasilitetene du trenger for et godt og enkelt bilhold samlet under et tak.

Fakta Gumpens Auto Øst

Adresse: Stemmane 3, 4673 Kristiansand S 
Web: www.gumpens-auto-ost.no
Facebook: Følg på Facebook
Tlf: 24 03 47 50 
E-post: firmapost.gao@moller.no

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Audi