Hjem >  Trendy og miljøvennlig

Trendy og miljøvennlig

Stadig flere engasjerer seg i kampen for et bedre klima, og ønsker å velge bærekraftige løsninger der det er mulig. Drømmer du om å pusse opp kjøkkenet er det vel verdt å besøke Rotpunkt Kjøkken. Ikke bare kan de friste med trendy og annerledes designkjøkken, deres kjøkken er også miljøvennlige!

Med en gang man kommer inn dørene til en av Rotpunkt Kjøkkens butikker på Skøyen eller Alnabru blir det tydelig at dette er en kjøkkenleverandør litt utenom det vanlige. Her kan du la deg inspirere av en rekke spennende tekniske løsninger og unike design, i tillegg finner du et av Norges største utvalg innen fronter og materialvalg. 
Og ikke minst er Rotpunkt Kjøkken noe så sjeldent som en miljøvennlig kjøkkenleverandør. Skap og benker produseres i en ny og banebrytende PEFC sertifisert teknologi kalt Greenline Bioboard. 
– 37 % av tremassen er erstattet med mais eller et annet hurtigvoksende naturlig råmateriale, forteller daglig leder Frank Stenkjær. 
– Dette gjør at vekta blir 30 % lettere noe som blant annet reduserer energiforbruket og CO2-utslippene ved transport. Selve produksjonen blir også renere og mer bærekraftig, i tillegg er materialet 100% resirkulerbart.

God design og ren samvittighet

Her kan man med andre ord handle nytt kjøkken med god samvittighet. Disse tiltakene går heller ikke på bekostning av verken design, sortiment eller kvalitet. En rekke tekniske løsninger og finesser gjør at kjøkkenet både blir lekkert å se på og funksjonelt. Og med skrog i 26 ulike farger eller tresorter som kan kombineres slik du ønsker får du også akkurat det kjøkkenet du har drømt om. Få ting er så trendy i interiøret akkurat nå som tredetaljer og Rotpunkt Kjøkken kan friste med fronter i ulike tresorter. 
– Vi kan dessuten tilby ulike overflatebehandlinger, fra sandblåst til børstet eller lakkert. Alt etter om man vil ha en slett eller røffere overflate. Vi lager dessuten løsninger som er litt annerledes enn de klassiske både når det gjelder materialvalg og design. Vi vil gjerne lage litt rebelske kjøkken, sier Frank med et smil.
I tillegg til kjøkken fører de også bad og garderober. Og ønsker du en rød tråd gjennom boligen kan man bruke de samme skrogene og frontene til å lage TV-benker eller reoler. I butikkene på Skøyen og Alnabru får du dessuten alltid god hjelp og veiledning til å finne de løsningene som passer perfekt til nettopp ditt hjem. 
– Alle som jobber her har lang erfaring og mye kompetanse. Vi jobber nok litt annerledes enn mange andre ved at vi tegner sammen med kundene og vi får mange tilbakemeldinger på at kundene setter pris på å få være involvert i prosessen. En god del av kundene våre er nok over gjennomsnittet interessert i design, kvalitet og gode materialer. Ønsker man seg noe nytt og litt andre muligheter er vi et veldig godt alternativ!

FAKTA: Rotpunkt Kjøkken

• Rotpunkt Kjøkken Alnabru og Rotpunkt Kjøkken Skøyen er forhandler av Kjøkken, bad og garderobe på Skøyen, Alnabru i Oslo / Akershus. De har et bredt sortiment innen kjøkken, bad og garderobe.
• Avdelinger: 
- Alnabru; Verkseier Furulundsvei 4, 0668 Oslo 
- Skøyen; Karenslyst Allé 36, 0278 Oslo 
• Telefon: 22 83 38 80 / 905 83 363
• E-post: post@rotpunkt.no
• Webside: rotpunkt.no
• Facebook: facebook.com/Rotpunktoslo

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook