Bli klar for stranden med figurforming!

Med sommeren rett rundt hjørnet er det mange som ønsker å forberede seg til strandsesongen. Men dessverre er det enkelte områder hvor fettet nærmest er umulig å slanke eller trene vekk, som mage, ridebukselår eller overarmer. Heldigvis...
Novelaklin...
Les mer
ingress Novelaklnikken

Et nytt og bedre liv med parykk av donert hår

Det er mange årsaker til hårtap, men uansett grunn er det en tøff påkjenning for de som rammes. Apollo Hårsenter har lang erfaring med å hjelpe mennesker med hårtap og hodebunnsproblemer. De siste årene har de mottatt stadig mer donert...
Håret har m...
Les mer
ingress apollo

Bedre hverdag med nytt hår

Det er mange årsaker til hårtap, men uansett grunn er det en tøff påkjenning for de som rammes. Heldigvis finnes det hjelp å få. Hos Apollo Hårsenter har de lang erfaring med å hjelpe mennesker med hårtap og hodebunnsproblemer. Uansett...
Håret har my...
Les mer
ingress Apollo

Mer enn å fikse på utseendet

Medisinsk ansvarlig ved Klinikk Trondheim forteller IN magasinet at plastisk kirurgi handler om mer enn å fikse på utseendet. Det er en mulighet til å hjelpe folk til et bedre liv.
Ola Evjen, medisinsk ansvarlig overlege ved Klinik...
Les mer
ingress klinikk trondheim

Tatoveringsfjerning

Sommerferien er høytid for å ta tatoveringer man mulig vil angre på i etterkant. Men selv om blekket virker å være konstant finnes det en løsning. Hos TheSkinClinic i Trondheim kan du få hjelp til å fjerne din tatovering med laser.
Har du...
Les mer
ingress TheSkinClinic

Smertefri fjerning av poser under øyene og linjer rundt munnen

Etter hvert som årene går endrer utseendet seg og det er ikke alltid det vi ser i speilet stemmer med hvordan vi føler oss på innsiden. Ønsker du å fjerne tunge øyelokk, poser under øynene, linjer rundt munnen og ujevnheter i huden, me...
Fjerning av...
Les mer
ingress Novelaklinikken

– Det handler om livskvaliteten til folk

Plastisk kirurgi handler om mer enn å fikse på utseendet. Det dreier seg vel så mye om å hjelpe folk til et bedre liv.
Det mener Ola Evjen, medisinsk ansvarlig overlege ved den nyåpnede Klinikk Trondheim. Sammen med kona Audhild A...
Les mer
ingress Klinikk Trondheim

Kompetanse og erfaring gir trygghet

De fleste som velger å operere brystene opplever økt livskvalitet etter operasjonen. Men for at du skal få det aller beste resultatet er det viktig å velge en klinikk og en kirurg med høy kompetanse og erfaring. Hos Akademikliniken fin...
Akademik...
Les mer
ingress Akademikliniken

Tennene dine

Noe av det kjæreste vi mennesker har er tannhelsa vår. Den følger oss fra den dagen vi blir født og gjennom hele livet, mer eller er mindre bekymringsløst. Heldigvis har vi dyktig tannhelsepersonell. 
Trondheim Tannhelsesenter A...
Les mer
ingress ToppenTannhelse

Strammere hud med laser

Det å snu klokken et par år tilbake er et ønske for mange. Med ClearLift ansiktsløft og halsløft hos TheSkinClinic kan du få en skånsom reise tilbake i tiden.
Den populære laser behandlingen ClearLift ansiktsløft og halsløft er...
Les mer
ingress TheSkinClinic

Når bare det beste er godt nok

Douglas, Europas største parfymerikjede, har endelig kommet til Norge! Her finner du absolutt alt du kan ønske deg innen parfyme, makeup og hudpleie.
Spennende merkevarer og de beste prisene – til alle døgnets tider. Det er nemlig d...
Les mer
ingress Douglas

Perfekt hårmatch

Siden 1969 har innehaver av Apollo Hårsenter, Jan Schanke, tatt i bruk et permanent hårsystem for menn og kvinner med hårtap. Et kunststykke som matcher ditt naturlige hår hundrede prosent.
Tidligere var det mer normalt å reklamer...
Les mer
ingress apollo

Prosjektet som ble en suksess

Det har gått utrolig godt for den nyåpnede TheSkinClinic i Jomfrugata 1. Men da Esther Kuhry avsluttet sitt 9 års arbeid på sykehuset var det mange som hadde blandede følelser, rett og slett fordi de ønsket å beholde henne som medarbei...
Selv er Ku...
Les mer
TheSkinClinic_ingress

«Hår henger sammen med personlighet»

Trine (32) var bare 14-15 år gammel da hun begynte å miste håret. Etter å ha prøvd «alt» i mange år, tok hun steget og valgte hårerstatning. Det har hun ikke angret på.
– Håret mitt var veldig tynt, og jeg prøvde mye forskje...
Les mer
ingress apollo

Høysesong for pigmentfjerning

Mange ønsker å fjerne pigmentflekker i ansiktet etter å ha vært mye ut i sola i sommer. Ved Akademikliniken kan du få bukt med pigmentflekkene ved hjelp av laser eller krem.
– Det blir mer av denne typen behandling utover høsten,...
Les mer
ingress akademikliniken

Sterk, selvsikker og fremgangsrik med Nikita

Stilen i Nikitas nyeste kolleksjon kombinerer skarpe linjer med myke overganger og reflekterer den selvsikre og moderne lederkvinnen. Nikitas opptrente frisører er klare til å gi deg den klippen du fortjener.
– Alphamatic. Det er na...
Les mer
ingress Nikita