Hjem » Trondheim »  Tennene dine

Tennene dine

Noe av det kjæreste vi mennesker har er tannhelsa vår. Den følger oss fra den dagen vi blir født og gjennom hele livet, mer eller er mindre bekymringsløst. Heldigvis har vi dyktig tannhelsepersonell. 

Trondheim Tannhelsesenter A/S ble etablert i 1992 og ble umiddelbart en stor suksess blant annet på grunn av sine åpningstider og rabattordninger for studenter, pensjonister og TOBB medlemmer. Tannlegesenteret har siden hatt en jevn ekspansjon og i dag er det ansatt mange sekretærer, syv tannleger, tre tannpleiere og egen kirurg. Sammen med Toppen Tannhelsesenter A/S som er en annen avdeling av bedriften, jobber det totalt ca. 40 personer ved de to sentrene.
Trondheim Tannhelsesenter A/S har åpent 365 dager i året. Åpningstidene er mandag til torsdag kl.08.00 til kl. 20.00, fredag kl.08.00 til kl. 16.00, lørdag kl.10.00 til kl.14.00. Søndager og alle røde dager kl.11.00 til kl.14.00.

Ulike behandlingstilbud

Tannlegeskrekk: En av ti nordmenn lider av tannlegeskrekk, noe vi ved Trondheim Tannhelsesenter og Toppen Tannhelsesenter A/S tar meget alvorlig. Vi tar godt vare på pasientene og kan tilby premedisinering før behandlingen begynner eller lystgass under selve behandlingen.

Tannkjøttsykdommer: En stor del av befolkningen utvikler ulik grad av tannkjøttsykdommen periodontitt, som kan behandles hos oss. Videre utfører vi alle former for tannbehandlinger som vanlig fyllingsterapi, rotfyllinger og estetisk tannpleie. Vi fjerner visdomstenner og setter inn implantater (skruer av titan som settes inn i kjever som feste for tapte tenner). Ødelagte og tapte tenner kan erstattes med kroner og broer.

Rabattordninger: Studentene får studentpriser hos oss, enten som studentrabatt på 10% eller som studentpakker. Tannhelsesentrene har i mange år hatt et godt samarbeid med TOBB (Trondheim og Omegn Boligbyggerlag). De nesten 60.000 medlemmene får 10% rabatt på all tannbehandling, samt 3 % bonus. 
– Alle våre medarbeidere har lang yrkes-erfaring for å sikre pasientene tannhelse av høy kvalitet. Begge klinikkene har lyse fine lokaler med topp moderne utstyr.

FAKTA: Trondheim Tannhelsesenter & Toppen Tannhelsesenter

Timeavtaler gjøres via telefon. 
• Trondheim Tannhelsesenter :73 53 45 45
www.trondheim-tannhelsesenter.no
Kongensgate 49 - 7012 Trondheim
• Toppen Tannhelsesenter: 73 60 50 45
www.toppen-tannhelsesenter.no
Sirkus Shopping, Falkenborgveien 9 - 7044 Trondheim

Tekst: IN magasinet | Foto: Renate Brødreskift
 

Følg IN magasinet på Facebook