Helse & velvære »  – Vi har Norges mest fornøyde kunder!

– Vi har Norges mest fornøyde kunder!

– Jeg har alltid hatt et ønske om å hjelpe folk. Vi bruker mye tid på hver enkelt kunde og kommer tett innpå hver og en av dem. Det er kjempefint sier Daniel.

Hassan har fått mye bedre selvtillit etter han startet å komme til Daniel hos Apollo Hårsenter Lørenskog.

Han er spesialist hos Apollo Hårsenter Lørenskog, et av 19 sentrene i Norges eneste landsdekkende kjede av fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen hårtap og hodebunnsproblemer. I mer enn tretti år har de hjulpet kvinner, menn, barn og ungdom med alle former for hårtap – uansett årsak. 
Daniel er ikke alene om å trives med arbeidet sitt. Alle ansatte forteller om en trivelig hverdag hvor kompetanse og medmenneskelighet står sentralt. 
– Uansett årsak er det ofte en stor påkjenning å miste håret. Hår handler om personlig identitet. Når man mister håret, mister man også en del av seg selv. Det er en viktig og givende jobb vi har, å gi kundene håret og selvbildet tilbake, sier kundeansvarlig i Oslo Lise.

Thea er en fornøyd kunde hos Apollo Hårsenter Oslo. Hun forteller at de tar deg seriøst og hjelper deg med problemene du har.

Et gjensidig forhold

– Alle vi som jobber her føler oss heldige som får lov til å gjøre dette. Å kunne bidra til å gi mennesker bedre livskvalitet er utrolig givende, forteller Olav Midtgarden ved Apollo Hårsenters hovedkontor i Oslo.
Også kundene er fornøyde. Landet over er tilbakemeldingene gode – svært gode. 
– Det har vært en lettelse for meg å finne Apollo Hårsenter Oslo, hvor de tar deg seriøst og hjelper deg med problemene du har, sier Thea. 
– Jeg liker å komme til Apollo Hårsenter Lørenskog. Daniel vet akkurat hvordan jeg vil ha det! Jeg har fått mye bedre selvtillit etter at jeg begynte å komme hit, sier Hassan.
– Vi har jo hatt en følelse av at kundene er fornøyde, men det er likevel noe annet å vite. Er det noe vi kan gjøre for å bli enda bedre? For å få svar har vi nylig gjennomført en landsomfattende kundeundersøkelse via Respons Analyse. Slike analyser kan tidvis virke litt kjedelige, men de er ganske så nyttige. Hva er kundenes generelle erfaringer, hvordan blir de mottatt, får de nok informasjon om produkter og løsninger, er vi tilgjengelige og dyktige nok? Vi har akkurat fått resultatene, som virkelig er sykt bra! Når 94% av kundene er kjempefornøyde vet vi at vi gjør noe riktig, sier Olav. 
– Det er selvfølgelig hyggelig at resultatene av analysen er så gode, men vi mister ikke bakkekontakten av den grunn. Vi er glade, men også svært ydmyke for de gode tilbakemeldingene vi har fått. Det gjør oss bare mer innstilt på å gjøre en enda bedre jobb, avslutter Olav.

Olav Midtgarden ved Apollo Hårsenters hovedkontor i Oslo er veldig glad for de gode tilbakemeldingene fra kundene til Apollo Hårsenter.

FAKTA: Ditt lokale Apollo Hårsenter

I Oslo og omegn finner du disse klinikkene:
• Apollo Hårsenter Oslo
Akersgata 45, 0158 Oslo. Inngang fra Grensen
Tlf: 22 83 00 13 | E-post: oslo@apollohair.no
• Apollo Hårsenter Lørenskog 
Solheimveien 56, 1473 LØRENSKOG 
Tlf: 67 91 19 68 | E-post: lorenskog@apollohair.no
• For mer info og andre klinikker se www.apollohair.no
• Facebook: www.facebook.com/apolloharsenter

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Apollo Hårklinikk

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK