Hjem >  – Et tidsløst samlingspunkt for familien

– Et tidsløst samlingspunkt for familien

Naver Collection ble grunnlagt i 1995 med et ønske om å skape et merke med en gjennomført og tidssvarende møbelkolleksjon, som samtidig respekterer det tradisjonelle snekkerhåndværket. Hvert møbel har sin egen historie og sin egen sjel. Det er bruksgjenstander som vi skal leve med og gledes av hver dag.

Spisebordet er stedet hvor man samles med familien og venner, både i hverdagen og til fest. Og det er ved spisebordet som barna gjør lekser mens de voksne legger siste hånd på arbeidet slik at man er sammen selv om man sitter for seg selv. Spisebordet er kort sagt hjemmets hjerte, og det rette spisebordet vil være en del av familien i mange år. Rundt bordet skaper man felles erindring og minner, f.eks. den første barnebursdagen, en helt spesiell kveld eller den gangen da tenåringen hadde sin første kjæreste med hjem.

Spisebordet GM 2100

GM 2100 er akkurat et slikt bord - en allsidig serie som består av ovale, runde eller firkantede spisebord med eller uten uttrekk. GM 2100-serien fås med bordplater i massiv eik, ask, alm, røykt eik eller valnøtt, med bordbein i børstet rustfritt stål. Felles for alle modellene er den karakteristiske utfresingen hvor bordbein og bordplate møtes og skaper et tidløst uttrykk som anerkjenner og nytolker den danske designtradisjonen.

Spisestolen TIGER

Hvis man ønsker et helstøpt spisebordmiljø, anbefales spisestolen TIGER, som fås med armlene (GM 4106) eller uten (GM 4105). TIGER-stolen fås i røykt eik, ask, svart ask, hvit ask, alm, eik eller valnøtt, med polstring i et stort utvalg av tekstiler samt NAVER SELECT-skinn og NAVER ANILINE-skinn.

Tekst: IN magasinet | Foto: Naver
 

Følg IN magasinet på Facebook