Hjem & fritid »  Ser lyst på fremtiden

Ser lyst på fremtiden


Ved Sjøkanten senter finner du Norengros – nordnorges største grossist for forbruksvarer og emballasje. Forbruksvarer betyr blant annet renholdsartikler, tørkepapir, kontor- og datarekvisita, borddekning og lyskilder. Selskapet har vært i Harstad siden år 2000 og har vokst hvert år.
– Vi har et godt konsept. Bredt sortiment, gode produkter og god kompetanse, forteller butikkansvarlig Monika Mikalsen. Så lys ser fremtiden ut at de nå gir 50 % på sparepærer ut året!

– Mange ser mørkt på tilværelsen på grunn av finanskrise og konjunkturnedgang. Vi har ikke merket dette og har fortsatt fin vekst. Vi har vært lojal mot forretningsideen, forbruksvarer til næringslivet, og tjener nok på det i dag. Alle trenger dopapir, vaskemiddel, kulepenner og lys uansett hvor dårlige tider det er. Når man får alt dette til gode priser og god service, er det stadig flere som velger å bruke oss, sier Jan Hermod Elshaug i NB Engros.
Selskapet har i dag butikker og salgskontorer i Harstad, Narvik, Mo og Bodø. I sortimentet ligger 30.000 forbruksvarer og de mest populære er å finne i butikken på Sjøkanten.
Selv om selskapet selger til næringslivet, er det er også mange privatpersoner som handler i butikken. Privatpersonene oppfatter nok butikken som litt annerledes og spennende. Prisene er oppgitt eks mva og man kan velge mellom å kjøpe en palle eller en enkel pose kaffe.

– Vi ser lyst på fremtiden. Det burde kundene våre også gjøre – derfor gir vi 50 % på alle sparepærer ut året, sier Monika smilende.
Tekst & foto: Rune Dahl