Hjem » Klær & mote »  Versace tilbake i Norge

Versace tilbake i Norge

Versace, med hovedkontor i Milano, er et av verdens store motehus, og kjent for sin innovative design med symbolske trykk og skinnende farger, men med stil. Versace Watches. Altså eksklusive armbåndsur, med fokus på design og kvalitet, er nå tilbake i Norge, og lanseres denne høsten i et utvalg butikker.

I 2000 ble det svært mye oppmerksomhet rundt merkevaren, da Jennifer Lopez bar «the green Versace dress» under den 42. Grammy Awards.

Versace er nok mest kjent for sine innovative, og til dels prangende klesdesign, mer enn accessories som klokker og solbriller. Armbåndsurene fra Versace, er produsert i klokkelandet Sveits, og dermed underlagt strenge krav til kvalitet. Design er selvsagt i høysetet for en slik luksusmerkevare, og alle klokkene bærer den berømte Versace-logoen.

Hodet til Medusa danner logoen, Medusa er en gresk mytologi-skikkelse, og logoen er i seg selv en anerkjent og ettertraktet merkevare. Ofte omtalt som Medusa-logoen. Versace ble lansert i 1978, under navnet Gianni Versace Donna, og etter mordet på grunnleggeren Gianni Versace i 1997, ble hans søster Donatella Versace den nye Kreative direktøren, mens broren Santo ble øverste sjef for konsernet.

Klokkene fra Versace føres av kun 2 fysiske butikker, og en nettbutikk, i Norge som får status som «Offisiell Forhandler».

Versace har designet og levert klær til en rekke kjente artister, som Elizabeth Hurley, Elton John, Michael Jackson, Prinsessen av Wales, og Prinsesse Caroline av Monaco, for å nevne noen. I 2000 ble det svært mye oppmerksomhet rundt merkevaren, da Jennifer Lopez bar «the green Versace dress» under den 42. Grammy Awards, og er senere kåret til tidenes 5. mest ikoniske kjole gjennom alle tider. En liste hvor Elizabeth Hurleys kjole fra 1994 forøvrig troner på toppen.

Når klokkene fra Versace nå lanseres i Norge, så er det kun 2 fysiske butikker, og en nettbutikk, som får status som «Offisiell Forhandler» i 2020. NettGullsmeden sin topp moderne butikk på Oslo City, butikken NG på AMFI Moa i Ålesund, og samtidig gullsmed - urmakerbutikken på nett, www.nettgullsmeden.no. Versace Watches er moteklokker i den noe høyere delen av moteklokkekategorien, med priser i Norge fra cirka 6 til 16 tusen kroner.

FAKTA Her finner du Versace Watches

Du finner Versace Watches hos 1 nettbutikk og i 2 fysiske butikker i Norge:
• NettGullsmeden, Oslo City facebook.com/NettGullsmeden.OsloCity
• NG, AMFI Moa Ålesund facebook.com/NGNettGullsmeden
• Nettbutikken nettgullsmeden.no

Av: Frode Stokkeholm/Carpe Administrator AS