Hjem >  Velkommen til smoothie-himmelen!

Velkommen til smoothie-himmelen!

Sunt, godt og fargerikt – Rudi’s Smoothie er et himmelrike for de som liker smoothies, og hvem gjør ikke det? Her serveres de i utallige varianter, og det i svært flotte omgivelser. Umulig å ikke bli fristet!

På Tasta-senteret kan man sette seg i en hengende egg-stol og nyte smoothien.

Rudi’s Smoothie holder til på Bystasjonen, i Sandnes og på Tastasenteret, i tillegg åpnet de nylig en smoothie-bar på Horisont Åsane i Bergen. Siden oppstarten i fjor sommer har de rukket å bli svært populære, og det er ikke rart – smoothiene er friske og sunne, lokalene minner om en amerikansk diner fra 60-tallet med delikate pasteller og retro møbler. Enhver instagrammers drøm …
– Inspirasjonen startet for meg i 2006 da jeg var i Italia og oppdaget min første smoothie-bar. Jeg synes det var et fantastisk konsept – en mulighet til et alternativt og sunt måltid, forteller Jan Rudi Bendiksen, mannen bak Rudi’s Smoothie. 
I etterkant av Italia-turen jobbet Jan Rudi seg igjennom et mangfold av smoothie-kombinasjoner, og nesten 8 år seinere ble drømmen til virkelighet; Han åpnet sin egen smoothie-bar på Bystasjonen i Sandnes, inspirert av 60- og 70-tallenes diners og milkshakebarer i Amerika. Smoothiene har fått navn fra filmverdenen.

Det er helheten i konseptet – alt fra innredning og servitører på rollerblades, til topp kundeservice og utvalget av smoothier – som gjør Rudi’s Smoothie spesielle

Sunnhet i fokus

Smoothie-baren kan by på en svært variert og fristende meny med mange kombinasjonsmuligheter. Her er man garantert et sunt mellommåltid med rene og gode smaker, hvor de kan tilpasse hver oppskrift etter kundens behov med tanke på allergier og lignende.
I tillegg kan man velge å tilsette proteinpulver, chiafrø, spirulina og mange andre helsebringende godsaker, slik at man får i seg et optimalt sunt og godt måltid. 
– Vi kjører et konsept med sunnhet satt i fokus. Vi hos Rudi’s Smoothie har en filosofi om at noe som er sunt også kan være utrolig godt! Smoothiene passer til både store og små, forteller Jan Rudi. 
– Vi lever i et samfunn som har blitt mer opptatt av sunnhet og ernæring. Til tross for dette er det fremdeles få spisesteder som tilbyr et måltid eller mellommåltid som svarer til disse forventningene. Hos Rudi´s Smoothie kan du få dette, raskt, enkelt og rett fra blenderen. 
Ønsker man å unne seg noe ekstra, kan smoothie-baren også by på sunnere varianter av cookies og annet snacks som kan nytes med god samvittighet.

Rollerblades og sjakkruter

Rudi’s Smoothie er et svært gjennomført konsept, et sted man blir glad av. På Tasta-senteret kan man for eksempel sette seg i en hengende egg-stol og nyte smoothien. En meny hvor man kan velge mellom smoothier som Tropical tease, Lean machine og The gladiator gjør besøket til en enda morsommere opplevelse.
Smoothiene er delt inn i kategorier som gjør at det blir litt lettere å finne fram i smoothie-jungelen. De har til og med en egen barnemeny!
– Jeg mener det er helheten i konseptet – alt fra innredning og servitører på rollerblades, til topp kundeservice og utvalget av smoothier – som gjør oss spesielle, sier Jan Rudi.
– Alle er velkommen hos oss, og vi hjelper mer enn gjerne med å sette dine favorittsmaker sammen i en helsebringende og frisk smoothie.

Smoothie er et supert alternativ til godteri for både store og små. 
Jan Rudi har et ønske om at alle skal ha muligheten til å nyte en smoothie fra Rudi’s smoothie, og har ambisjoner om å åpne Rudi´s Smoothie flere steder i landet. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for Rudi´s Smoothies sunne og gode smoothies og juicer.

Tekst: Lina Grotmol | Foto: Lina Grotmol & Rudii’s Smoothie


Følg IN magasinet på Facebook