Hjem >  Velkommen til Livsstil Bergen 2013!

Velkommen til Livsstil Bergen 2013!

Suksessen fra i fjor gjentas, og det er med stor begeistring vi melder at det også dette året kan ønskes velkommen til Livsstilsmessen, nærmere bestemt den 21. og 22. september 2013.

– Responsen fra både utstillere og publikummere sist messe var så overveldende at vi satser friskt i år igjen, forteller Kristin Blytt Davidsen adm. dir i Ramsvik /Ramm Frisører, og Halfdan Haukeland, eier / daglig leder i Timeout Messer. De to er initiativtakere og arrangører. Messen holder også dette året hus i staselige Kongesalen på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen. 
– Rammene er perfekte for arrangementet vårt, sier de to. 
Passe intimt, nytt og flott, topp moderne utstyrt, og med gode fasiliteter for de besøkende. I tillegg til å møte en rekke utstillere på stands, er det også mulighet for å nyte litt mat & drikke i løpet av dagen – og det kan trengs! I fjor var det mange publikummere som besøkte messen i timevis – de aller ivrigste i hele 2 dager. 
– Dessuten synes vi jo at det veldig kjekt å vise frem hva Bergen av å by på av alternative messelokaler, og man kan fint kombinere en bytur med en spasertur til Bryggen – og messen. 
Temaene er som sist med 3 hovedbolker: hår/mote, trening/kosthold og skjønnhet/velvære. Begge dagene vil det også være stort hår- og moteshow og musikalske innslag fra scenen, i tillegg til at flere av utstillerne vil ha innslag. I tillegg til det som skjer i selve messelokalet og på scenen vil en del av utstillere holde foredrag i tilstøtende lokale. – Dette er en kjempefin anledning til å få mer informasjon om akkurat de temaene man er opptatt av. Det faglige programmet vil være klart i god tid før arrangementet, slik at man kan planlegge hva man vil gå på, forteller Halfdan. 
 – Det har vært viktig for oss at bedriftene som er med har lokal forankring – messen skal jo også promotere alle de flotte virksomhetene vi har her hjemme. Flere av utstillerne fra i fjor har fått massevis av nye kunder, og kundene har oppdaget nye spennende bedrifter som en direkte konsekvens av sin deltakelse på messen, og det synes vi jo er kjempeflott, sier Kristin og Halfdan. 
De aller fleste utstillerne fra i fjor er med også dette året, i tillegg til flere nye. Det kommer fortløpende nye utstillere med, så følg gjerne med på www.livsstil-bergen.no, eller på Livsstilbergen på Facebook.

Inpirerer folk flest

Livsstil Bergen skal være en messe til inspirasjon for folk flest. 
– Det er mange som har utbytte av en livsstilsmesse, uavhengig av alder og kjønn. Man trenger ikke å være helsefrik for å finne inspirasjon her. Ofte henger interessen for hår/mote, trening,/kosthold og skjønnhet/velvære sammen. Messen er tenkt for massene, og passer godt for dem som trenger motivasjon til å komme i gang med en endring av livsstil, sier Davidsen. 
– I god tid før messen vil vi starte billettsalg i alle Ramsvik og Ramm salonger, og det vil også bli mulighet til å kjøpe billett i døren begge dager. Vi sees 21. og 22. september!
 

Følg IN magasinet på Facebook