Reiser & opplevelser »  Ved foten av Trysilfjellet

Ved foten av Trysilfjellet

Radisson Blu Resort Trysil ligger ved foten av Trysilfjellet, så her kan du spenne på deg skiene og skli rett ut i løypene enten du vil på alpint eller langrenn. Norges største alpinanlegg har 30 heiser og 67 bakker, så det er det nok å velge på. 

Sykkelmulighetene har ekspandert voldsomt den siste tiden, og Trysil Bike Arena med tilrettelagte sykkelstier ligger i gangavstand fra hotellet. Den ene stolheisen har sommeråpent, slik at du kan ta med sykkelen opp på fjellet og sykle fine stier og løyper ned igjen. Trysilfjellet Golfbane ligger like i nærheten, og er du glad i å gå på tur finnes det et utall muligheter i hele Trysil.

Hotell

Hotellet med 210 rom/suiter og 43 leiligheter er et utmerket utgangspunkt for ferie, konferanse, velvære og naturopplevelser året rundt. Som et av Norges største resorthoteller kan Radisson Blu Resort tilby en rekke aktiviteter, restauranter, barer og velvære uten at du må forlate hotellet. Hotellet har flere restauranter, og nå bygges en helt ny som ferdigstilles før jul 2016. Etter en deilig middag, kan dere utfordre hverandre med en runde bowling.

Spa

Hotellets spaavdeling, Alpine SPA & Relax, har flere behandlingsrom, jacuzzi, finsk badstue, tyrkisk dampbad og aromatisk laconium spa. Perfekt etter en lang dag ute i frisk luft. Opplevelsesbadet Surfer`s Bay har fire basseng, en klatrevegg i glass og en FlowRider® innendørs surfebølge. Her finnes også en pool bar.

Konferanseavdeling

Hotellets konferanseavdeling strekker seg over 1250 m2, og rommer møterom og alt som er nødvendig for en vellykket konferanse eller arrangement. Passer perfekt for mindre grupper og helt opp til 500 personer.