Hjem >  Urban funksjonalitet

Urban funksjonalitet

I 2015 er det få av oss som går rundt med en lommebok full av småpenger, noe som gjør de små nette, kortholderne populære som aldri før. Det norske merket Exentri var tidlig ute med å spå denne trenden.

– Da produktet kom på markedet, tilbake i 2006, var det ikke like vanlig med en liten og snerten lommebok for kun kort og sedler/kvitteringer. De fleste brukte den tradisjonelle lommeboken, sier kommunikasjonsansvarlig hos Exentri, Ida Kristine Risjord. 
Snart ti år senere har Exentri solgt nesten en million eksemplarer av det aller første produktet – den klassiske Exentri Wallet. Selv om klassikeren fortsatt er populær, liker Exentri å fornye produktkatalogen. I vinter lanserte de derfor nyheten Exentri CITY, en kortholder som er designet for den moderne mann og kvinne. 
– Exentri CITY er en praktisk kortholder for alle de øyeblikkene man kun ønsker å ha med seg de mest aktuelle kortene. Den passer både i det daglige, når man vil ha med kun det mest nødvendige, samt om man skal ut en tur på byen, shopping eller på reise. Kortholderen passer perfekt når man har på seg eksempelvis dress, shorts eller bærer en mindre veske, og i de situasjoner hvor man ikke trenger å ha med seg hele lommeboken, sier Risjord.
De elegante kortholderne lages av skinn fra storfe, og kommer i en klassisk fargetrio bestående av Black, Brown og Sand. Fargene er nøye utvalgt på bakgrunn av tidligere bestselgere, men de planlegger å utvide fargekartet etter hvert. Da kommer det kanskje også en mer feminin farge eller to.

Også for damer

Mange tenker kanskje på kortholdere som et typisk herretilbehør, men det trenger ikke å være tilfelle.
– Vi ser at både kvinner og menn har blitt mer opptatt av det noe enkle og mindre. Derfor har Exentri Wallets kolleksjonen også kommet med noen modeller i et noe mer feminint uttrykk, sier Risjord.
De har allerede rukket å få mye positiv tilbakemelding på den nye CITY-kolleksjonen – både fra kvinner og menn.

Funksjonalitet

Exentri Wallet har en unik funksjonalitet som har blitt overført til Exentri CITY. Man kan enkelt skyve ut kortene og ha rask tilgang til kort ved hjelp av et praktisk skyvevindu på fremsiden. I tillegg er det plass til to kort på baksiden. Kortholderen er designet for at man skal ha rask tilgang til kun de mest nødvendige kortene. Den består av ekte skinn og har en innvendig plate i rustfritt stål som gjør at kortholderen er stabil og av god kvalitet som holder seg bra. Det er tydelig at både design og funksjonalitet er viktige ingredienser hos Exentri.
– Filosofien til Exentri går ut på å utvikle og tilby funksjonelle kvalitetsprodukter av egen design med unike egenskaper. Kvalitet, design og funksjonalitet er noe som er svært viktig for oss, sier Risjord.

Ser mot Asia

Det er tydelig at lommebøkene og kortholderne til Exentri slår an i markedet, i dag selges Exentris produkter i over 20 land. Internasjonalisering, og spesielt det asiatiske markedet, er et satsningsområde i tiden fremover. Men de lover å ikke glemme kundene her hjemme av den grunn. Exentri er et norsk merke med mange fornøyde norske kunder, og med nyheten Exentri CITY i butikkhyllene kommer denne kundegruppen bare til å vokse. 
– Selv om mange i Norge allerede kjenner til vår lommebok, så ønsker vi å fortelle alle eksisterende og nye kunder om den nye CITY modellen, som allerede har blitt tatt svært godt imot i det norske markedet, sier Risjord.
Du får kjøpt Exentri sine produkter i ulike butikkjeder og selvstående butikker, som eksempelvis Volt, Bertoni, Morris, Handysize, Enklere Liv, Voice og City Bag.

Tekst: Lene Haugerud | Foto: Exentri

Følg IN magasinet på Facebook