Hjem >  Udødelig vodka

Udødelig vodka

Hodeskallen er et legendarisk symbol, som gjerne assosieres med overtro, mørke krefter og mystikk. Er du tilhenger av sjørøvere, «bikere», tatoveringer, hard rock - eller rett og slett bare digger hodeskaller – kan Crystal Head Vodka være tingen. 

Dan Aykroyds hodeskallevodka, inspirert av mystikken rundt sagnet om de 13 hodeskaller, gir deg vodka fra øverste hylle - samt den råeste skallen på markedet. 
    Foruten Indiana Jones og Hamlet har også moteverdenen latt seg påvirke av hodeskallens kraft. Den avdøde stjernedesigneren Alexander McQueen var kanskje den fremste ambassadøren for bruk av hodeskaller i moteverdenen. Hodeskallemotiver har også blitt trendy i interiørdesign, og har blitt stuerent i mange norske hjem i senere tid. Crystal Head Vodka kombinerer den ypperste vodkakvalitet med en flaskedesign fra en svunnen fortid. Resultatet? En flaske som lever lenge etter sin «død».

Krystallhodeskallene

Historien bak Crystal Head strekker seg langt tilbake i tid, selv om selskapet ble grunnlagt så sent som i 2007. Den amerikanske kunstneren John Alexander og selveste «Ghostbuster» Dan Aykroyd ønsket å utvikle en helt ren kvalitetsvodka. For å designe en flaske verdig sitt innhold hentet grunnleggerne inspirasjon fra verdens myteomspunne krystallhodeskaller - som legenden sier skal inneholde svar på noen av livets store spørsmål. Resten er vodkahistorie.

God kvalitet

Gründernes innbitte fokus på kvalitet har sørget for at Crystal Head Vodka har høstet gode kritikker og innkassert en rekke internasjonale utmerkelser. Glutenfrie Crystal Head er basert på maistypen Peaches and Cream, noe som gir vodkaen en kremaktig følelse i munnen - med et lite hint av sødme. Den glatte og rene smaken er fri for både tilsetningsstoffer, sukker og oljer.
    Om du ønsker å imponere en dame på fest, høste noen high-fives fra kompiser på fotballkveld, eller vil distrahere en besøkende svigermor, gjør Crystal Head jobben for deg. Som gave kan også Crystal Head være den forløsende innertieren, spesielt til de vanskelige som «har alt».

Drinker

The Black Eyes
• 4,5 cl Crystal Head Vodka
• 3 cl koreansk Soju eller 
3 cl Zipang Sparkling Sake
• 9 cl kokosnøttvann
• Ferske bjørnebær

Gjør slik:
Miks bjørnebærene med en dæsj av Crystal Head Vodka i en shaker. Tilfør så isbiter, resten av vodkaen, soju/sake samt kokosnøttvannet. Rist godt og hell innholdet i et rocks/lowball-glass. 

Black & Blue (shot) 
• 1,5 cl Crystal Head Vodka
• 1,5 cl premium kaffelikør 
• 1,5 cl blå Curacao
• 1,5 cl svart Sambuca

Gjør slik:
I oppgitt rekkefølge, hell alle ingrediensene i et shotglass.

Visste du at ...

... ifølge legenden eksisterer totalt 13 krystallhodeskaller over hele verden?
... legenden også går ut på at krystallhodeskallene skal inneholde informasjon som en gang vil redde menneskeheten? 
... Crystal Head Vodka filtreres tre ganger gjennom 500 millioner år gamle krystaller kalt Herkimer-diamanter?
... Herkimer-diamantene tilskrives metafysiske egenskaper, blant annet en helende kraft?
... Crystal Head Vodka er en favoritt av både Keith Richards og Johnny Depp?

Følg IN magasinet på Facebook