Hjem >  To gode naboer slår seg sammen

To gode naboer slår seg sammen

Hva er mer naturlig for gode naboer enn å slå seg i sammen i lyse fine lokaler når gården du hadde lokaler i allikevel skal jevnes med jorden?

Petite frisørene i Sandvika og Proskin var i flere år gode naboer i Helgerudgården. Ikke bare var de gode naboer, men de hadde også veldig mange felles kunder. Nå har de flyttet inn i flotte lyse lokaler i Sandviksveien 155 og ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen til en salong der både hud og hår står i høysetet.

Petite og Proskin har flyttet inn i flotte lyse lokaler i Sandviksveien 155. De ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen til en salong der både hud og hår står i høysetet.

Meritterte frisører

Enten du ønsker deg en helt ny frisyre eller bare en rask styling før juleselskapet anbefales du å ta turen innom Petite. Her møter du noen av landets mest meritterte frisører som kan skilte med en lang rekke titler fra NM og EM.

Godkjent Aveda salong

Alle som jobber hos Petite Frisørene deltar jevnlig på kurs og etterutdanning. Dermed er de alltid oppdaterte på de siste nyhetene i bransjen og ikke minst de siste trendene. De siste årene har frisørene fått faglig påfyll både i Paris og London. Spesielt den flotte salongen til Aveda i London er en inspirasjonskilde.
– Vi velger å kalle kundene for våre gjester og vi ønsker å ta godt vare på hver enkelt gjest. Jeg har kunder som har gått her siden 1970 da jeg åpnet min første salong noe som er utrolig hyggelig. Vårt fokus er at det alltid er den gjesten som sitter i stolen akkurat nå som er den viktigste, forteller Randi.

Proskin

Helen Klepsvik er eier og daglig leder av PROSKIN Sandvika. Hun har gjennom 25 år i bransjen opparbeidet seg solid erfaring og tyngde innen faget, så her er du i trygge hender. Helen er utdannet hud- og kroppsterapeut ved en CIDESCO-godkjent skole og tilbyr svært profesjonelle og effektive hudbehandlinger. Enten det er solskadet hud, linjer og rynker, fet hud, porer og/eller akne-problemer så kan hun hjelpe deg!
– Det er mange som ønsker seg en hudforbedring og jeg kan hjelpe dem, sier Helen.
Proskin tilbyr også permanent makeup og Microblading, farging av vipper og bryn, voksbehandlinger, Shellac og gelé negler.
– Vi har også en meget dyktig kosmetisk sykepleier som er hos oss 2 - 3 dager i uken.
I tillegg til behandlinger tilbyr Proskin meget profesjonelle og anerkjente produkter som ZO Skin Health, Obagi Medical, pHformula MD, Mii Cosmetics m.m. Nydelige gavekort får du hos både Petit & Proskin.

Brudepakker

Salongen tilbyr også oppsetting av hår og makeup på et og samme sted! Å gifte seg er en av de viktigste dagene i livet, og alle bruder har store forventninger til både hår og sminke på den store dagen. Hos Petite & Proskin kan bruden slappe av i visshet om at både hud og hår er i de aller beste hender.
Velkommen til Petite & Proskin

FAKTA: Petite & Proskin

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Stein Olav Kåsa & Petite / Proskin
 

Følg IN magasinet på Facebook