Klær & mote »  Til den lekne & bevisste dame

Til den lekne & bevisste dame

Hos Katja Birkestrand og resten av jentene ved b.young kan du velge i et stort utvalg av klassiske og høyaktuelle moteklær. Er det nye trender på gang, tar det ikke lang tid før du finner dem her.
Article imageHver uke mottar forretningen flere nye varer i flotte farger og design. Alt dette finner du på i butikken på Amfi Narvik, – og til en rimelig penge attpå til.
– Fargene for vinteren er lilla, brunt, offwhite, rødt, grått og innslag av sølv og gull, og som alltid klassikeren svart, forteller daglig leder og eier Katja Birkestrand.
Hun forteller oss videre at akkurat nå bugner det av gode tilbud på sesongens uunnværlige basistopper og bukser. Det klassiske snittet blir brutt av små flotte detaljer og farger. B.young har mange modeller og godt utvalg med god passform og kvalitet. Her kan du komme og la deg inspirere av deres flotte kolleksjon til julebordet, og ikke minst lage deg en ønskeliste til jul.
B.young på Amfi har eksistert siden august i 2001 i 2.etasjen på Amfi Narvik. Her kan du spørre Katja og sine 4 medhjelpere om hjelp og julegavetips. Butikken har fått god respons fra kundene og oppfattes som lun, lys, – oversiktelig og intim. – Det er nettopp det som skiller b.young fra de andre kjedene, – fokus på service og imøtekommenhet overfor kundene, forteller Katja.
Forretningen har selvsagt en egen kolleksjon. Her finnes alt fra kjoler, strikk til en rimelig penge, bukse college, skjorter og topper. Den har egne designere som hele tiden fanger opp de nye trendene og har lagt seg på en målgruppe på 25-55. Foruten sitt eget sortiment har den valgt å supplere med merker som Ichy for den litt yngre. Firmaet har en frisk og trendy design som er beregnet for jenter mellom 16-35. Her kan man velge mellom jeans, t-skjorter, topper og m.m.
B.young har i år en lekker kolleksjon som er feminin og lekkert gjennomført. Svart er i årets julekolleksjon brukt i forskjellige materialer, snitt og stil.

Som et ekstra krydder i butikken har Katja også merkene Floyd, Wearhouse, Sisters Point og Sorbet. – Du kan enten velge en kul «rocke-babe-look» med en røff svart topp, kombinert med jeans eller satengbukser, anbefaler Katja. – Eller du kan velge en mer elegant og enkel stil med en liten svart blazer eller bolero. 40-åras filmstjerner er for øvrig inspirasjonen bak høstens brusende Hollywood-kjoler. Du trenger ikke vær redd for å komme i en virkelig ballkjole til julens mange fester, sier hun.

Tekst & foto: Rune Dahl