Hjem » Bergen »  Suksessrestaurant fra Stavanger har åpnet i Bergen

Suksessrestaurant fra Stavanger har åpnet i Bergen

26 North Restaurant & Social Club ble en umiddelbar suksess da den åpnet i Stavanger tidligere i år. I løpet av få måneder har restauranten, som blant annet serverer norsk tapas, mottatt strålende matanmeldelser og blitt rangert av gjestene som nummer 1 på TripAdvisor. Nå har suksesskonseptet åpnet hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

Svenske Kristoffer Ingemansson er kjøkkensjef på 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger.

– 26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Vi er glade for å kunne gi bergenserne en ny, spennende møteplass hvor gjestene kan ha forretningsmiddager, romantiske kvelder og minneverdige arrangementer i en avslappet og inspirerende atmosfære, sier hotelldirektør Nina Askvik ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen. 
26 North Restaurant & Social Club i Bergen åpnet onsdag 17 august. Milla Boutique har oppgradert restauranten og baren, som nå har fått nytt design, freshe møbler og spennende meny med norske spesialiteter.

Nummer 1 på TripAdvisor

26 North Restaurant & Social Club er et nytt suksesskonsept som først ble introdusert i Stavangermarkedet tidlig i 2016. Restauranten har mottatt strålende matanmeldelser og i løpet av få måneder har gjestene rangert restauranten som nummer 1 på TripAdvisor av alle restauranter i Stavanger. Kjøkkensjefen hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær blant hotellets gjester og fastboende i Stavanger. 
– Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept, forteller kjøkkensjef Kristoffer Ingemansson hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger.

26 North Restaurant & Social Club satser på rene lokale ingredienser og råvarer.

Norsk tapas på menyen

På menyen står blant annet retter som «en bøtte med håndplukkede skjell» og «shots fra kysten». Ingrediensene er hentet fra de norske fjorder, gårder og skoger. Hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen tilbyr de det beste fra menyen som serveres i Stavanger og de har også lagt til en del retter som er skreddersydd for Bergen. 
– Vi vil gi gjestene våre matopplevelser helt utover det vanlige, forteller hotelldirektøren. 
Se mer informasjon på www.26north.no.

Følg IN magasinet på Facebook