Hjem » Bergen »  Skånsom og effektiv behandling av åreknuter

Skånsom og effektiv behandling av åreknuter

Alle kan få åreknuter, men det er noen som er mer utsatt enn andre. Arv, graviditet og overvekt er blant faktorene som gjerne spiller inn. Felles for de som plages med åreknuter er at de ofte oppleves som en belastning. 

Tidligere ble åreknuter fjernet med kirurgi og man måtte regne med både sykehusinnleggelse og sykemelding. Med moderne behandlingsmetoder kan åreknuter i dag fjernes effektivt og skånsomt, uten at du trenger å være borte fra jobb. Hos Bergen Venesenter tilbyr de ulike behandlingsmetoder for fjerning av åreknuter slik at behandlingen blir skreddersydd etter akkurat dine behov. Her jobber dessuten noen av landets mest erfarne kirurger på området, slik at du kan senke skuldrene i trygg forvissning om at du er i de aller beste hender!

Om du har synlige blodårer ved neseroten eller i ansiktet, tilbys behandling for dette.

Behandler de fleste typer åreknuter

Ved klinikken behandles alle typer åreknuter. I forkant av behandlingen undersøkes alle pasienter med ultralyd for kartlegging. Siden de kan tilby flere ulike behandlinger kan hver pasient dermed få skreddersydd akkurat den behandlingen som passer best. 
– Vår målsetning er at kunder som ønsker å fjerne både tradisjonelle åreknuter, spindelvevårer og blodårer ved neseroten kommer til oss. Selv om vi fremdeles utfører flest behandlinger av tradisjonelle åreknuter, ser vi at stadig flere tar kontakt for fjerning av blodårer ved neseroten. Ved tradisjonelle åreknuter forventer vi veldig gode resultater og man trenger kun en behandling. Spindelvevsårer krever derimot flere behandlinger, noen ganger forsvinner de helt mens andre ganger blekes de.

Moderne behandling av åreknuter baserer seg oftest på varmebehandling av blodårene, enten med laser, steam eller radiofrekvens.
– Blodåren varmes opp i lokalbedøvelse og går tett slik at den kan fjernes. Dette er den mest effektive behandlingen på markedet. I tillegg tilbys også behandling med medisinsk lim. Ved denne behandlingen tilføres det ikke varme, men blodårene lukkes enda mer skånsomt. Dermed trenger man heller ikke lokalbedøvelse. Alle typer åreknuter kan behandles med moderne behandlingsmetoder og det gies garanti på et godt resultat. 

Har du åreknuter du ønsker å bli kvitt er det enkelt å bestille time for en forundersøkelse til kroner 500,- på hjemmesiden, bergenvenesenter.no. Ved en forundersøkelse får du en vurdering av dine åreknuter med ultralydundersøkelse. På hjemmesiden finner du også nærmere informasjon om både de ulike behandlingene og priser. 

FAKTA Bergen Venesenter

Tekst: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook