Hjem >  Romantikk i luften

Romantikk i luften

Kjeller Gaard er ei perle av de sjeldne. Her får man det beste av to verdener, herskapelig luksus og en følelse av å komme hjem.

Når man entrer dørene til den estetisk vakre sveitservillaen fra 1890, blir man møtt med en hjemlig følelse. Den er smakfullt og luksuriøst innredet og nyoppusset fra topp til tå. Allikevel er det beste fra husets storhetstid vel bevart. 
– Vi ønsker å skape noe unikt her. Kjeller Gaard har en interessant historie og har rommet mange viktige møter og selskaper. Nå har vi åpnet dørene for nye opplevelser, sier Anne Rommen. 
Hun eier Villaen sammen med mannen sin, Geir Christian Nielsen, og de driver stedet sammen med daglig leder, Bente Sveum. Hos Kjeller Gaard er det takhøyde for flere anledninger.
– Etter vi åpnet i september har vi hatt ledermøter, workshops, navnefester og jubileum her. Nå er det bryllupssesong, og vi gleder oss enormt masse, sier Bente.

Her kommer bruden - flyvende

Her kommer bruden! Kjeller Gaard er det perfekte stedet for bryllupsfesten - og her er det rom for brudeparets ønsker. Hva med å ankomme bryllupsfesten i et veteranfly? Gaarden har et samarbeid med Kjeller veteranflyforening, som kan ta deg og gjestene dine opp i skyene. Vakre Kjeller Gaard ligger i landlige omgivelser, en kort kjøre- eller flytur unna Oslo. Kjeller Gaard er rikdommen til Romerike og med tilhørende hage og selskapstelt, ligger alt til rette for drømmebryllupet. 
– Vis gjestene dine historie, skjønnhet, glede og kvalitet på sitt beste. Vi dekker bordene, pynter inne og ute, og du ordner resten, sier Bente.

Frihet til å velge

For mange som planlegger et bryllup er budsjettet og logistikken viktig. Det er en frihet å kunne velge egen catering eller benytte seg av husets kjøkken. Og har du gjester langveisfra, finnes det overnattingsmuligheter på Gaarden, som kan leies ved behov. 
Nysgjerrig? Kjeller Gaard må virkelig oppleves mer enn på papiret. Går du med planer om å gifte deg eller arrangere noe spennende, så kontakt dem for en omvisning. Det er umulig å ikke bli sjarmert.

FAKTA: Kjeller Gård

• Du kan leie huset for en halv dag, et døgn eller en helg, og da har du alt du trenger. Her er det et fullt utstyrt og moderne kjøkken og en egen bar i 2.etasje. De har 14 sengeplasser, 4 flotte stuer, nytt toppmoderne AV-utstyr, ventilasjon i alle rom, godt med parkeringsplasser, og 9 mål privat hage. Det er også et tilhørende selskapstelt som kan romme 80 besøkende gjester.
• Adresse: Johannes Nielsensvei 67, 2007 Kjeller
• Telefon: 970 66 446
• Booking: post@kjeller-gaard.no
• Webside: www.kjeller-gaard.no
• Facebook: www.facebook.com/kjeller-gaard

Tekst: IN magasinet | Foto: Christina Roise / @roise, Sharanna Devadas Lehm / @sharanna_dl & kberntzen
 

Følg IN magasinet på Facebook