Hjem » Hjem & fritid »  Rammer for å kunne vise frem minnene våre

Rammer for å kunne vise frem minnene våre

Vi tar mer og mer bilder og da trenger vi også rammer for å kunne vise frem minnene våre. Mester Rammer er rammermakeren som kan faget, og har et stort utvalg av rammeprofiler som du kan velge i. Hos Mester Rammer og Artgate i Skedsmogata 9 på Lillestrøm, og i Gotaasalleen 9-11 på Jessheim, finner du god hjelp til innramming av dine bilder.

Ønsker du ny kunst til dine vegger finner du det her også. Dyktige ansatte hjelper deg med valg av innramming, og hvilke ramme-profiler som passer til deg og dine bilder. Galleriene tilbyr ulike typer glass, lager alt på mål og har rask levering. Alt til hyggelige priser, hvor spesielt 50% på Artglass ved nyinnramming av bilder bør nevnes. I tillegg har de god nese for hva som er inn og ut, både når det gjelder innramming og kunst. Galleriene tilbyr til enhver tid et stort utvalg av ferdig innrammet kunst innen original grafikk, og malerier i mange prisklasser. Flere ganger i året velger galleriene ut hovedutstillere blant sine kunstnere.
– Vi gjør det slik at hovedutstilleren får disponere rundt halve lokalet, mens i andre halvdel holder vi konstant et godt utvalg kunst av ulike kunstnere, forteller daglig leder Yvonne Wartiainen.
– Sist år tok vi inn blant annet Lisa Aisato som kunstner hos Artgate. Med henne som hovedutstiller først i Lillestrøm, også i vår avdeling i Drammen, rant bildene av veggene. Vi selger mye av henne jevnt og trutt, og både avdelingen på Lillestrøm og Jessheim har bilder av henne tilgjengelig. Her kommer det kunder i alle aldre, fortsetter Yvonne. 

Trenden er at folk ønsker seg noe naboen ikke har på veggen. 
– Vi merker også at folk i større grad enn før bruker kunst som gave ved jubileum, dåp og ved andre store anledninger. Når det gjelder trender innenfor innramming ser vi at det går mye i sort, hvitt, sølv og grått. Innslag av eikelist har også begynt å komme. Det er forresten ikke bare kunst folk vil ha rammet inn. Hos oss driver vi med det vi kaller kreativ innramming.

Det meste kan rammes inn

– Vi har rammet inn ting som masker, gitarer og krigsmedaljer og barndomsminner som for eksempel en kundes første barnesko. Det finnes få begrensninger. Har du noe du er glad i? Noe du vil ha fremme, samtidig som du tar vare på det? Jeg er selv utøvende kunster så dette har jeg i blodet, og trives med det. Velkommen til oss på Lillestrøm og Jessheim. Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg finne innramming og kunst du kan trives med, avslutter Yvonne.

FAKTA: Mester Rammer & Artgate

• Avd. Lillestrøm: Skedsmogata 9, 2000 Lillestrøm. Tlf: 63 81 77 00
• Avd. Jessheim: Gotaasalleen 9-11, 2050 Jessheim. Tlf: 63 98 48 11
• Åpningstider: Man-fre 11-17, tor 11-18 & lør 11-15

Av: IN magasinet
 

Følg IN magasinet på Facebook