Hjem » Oslo » Hjem & fritid »  Opplev ŠKODAs nye butikk på CC Vest

Opplev ŠKODAs nye butikk på CC Vest

Drømmer du om ny bil? Da er det vel verdt å ta turen til ŠKODA Møller Bil Oslo Vest. Her finner du både det brede utvalget modeller ŠKODA byr på, i tillegg til en rekke innovative digitale løsninger og ikke minst lange åpningstider. Med andre ord en helt ny måte å handle bil på!

I fjor høst åpnet ŠKODA Møller Bil Oslo Vest dørene til sin splitter nye forretning ved kjøpesenteret CC Vest på Lilleaker. Og den nye forhandleren er ikke helt som alle andre forhandlere. Ikke bare er den spekket med spennende digitale løsninger, siden den ligger i tilknytning til CC Vest følger den senterets åpningstider med åpent til 21:00 på hverdager og 19:00 på lørdager. Dermed er det slutt på å måtte ta seg fri fra jobben for å kjøpe bil.
Den nye butikken er et pilotprosjekt og er faktisk den eneste i sitt slag i verden. Selv om den rent størrelsesmessig er litt mindre enn det vi er vant til fra bransjen, så rommer de topp moderne lokalene alt du trenger for en god kjøpsopplevelse. En rekke innovative digitale løsninger, godt utstyrte demonstrasjonsbiler og et erfarent salgsteam gjør at alt ligger til rette for en enkel og behagelig bilopplevelse.

Først ute med nye løsninger

– Vi har blitt svært godt tatt imot her på Lilleaker. Siden åpningen har vi hatt mye besøk og ikke minst solgt bra med biler. Mange forteller at de synes det har manglet en ŠKODA forhandler her på Oslo Vest og vi ser at kundene setter pris på å ha fått både salg og service i nærmiljøet, forteller markedssjef Christian Johnsen.
I forretningen er det flere store digitale skjermer hvor du kan se filmer og få informasjon om de ulike modellene ŠKODA tilbyr. I tillegg har de alltid tre av de nyeste modellene utstilt, samt fire demonstrasjonsbiler stående utenfor. Og alle utstillingsmodellene er smekkfulle av ekstrautstyr slik at du virkelig får oppleve hva ŠKODA har å by på.
– Siden det er et mindre showroom enn man er vant til vil mye foregå digitalt. Her kan du selv være med å bygge din egen bil og følge med på skjermen hvordan bilen blir seende ut om du for eksempel bytter felger eller velger en annen lakkfarge. Siden butikken er en testpilot også for fabrikken så får vi alltid være først til å prøve ut nye ting, noe vi selvfølgelig synes er utrolig morsomt. Nå lanserer vi for eksempel snart online booking av prøvekjøring. Målet er alltid å forenkle prosessen rundt det å handle bil og gjøre det så komfortabelt som mulig for deg som kunde.

Moderne verksted

Selv om butikken minner mye om et showroom, så utfører de alt av service og vedlikehold slik at du får et trygt og enkelt bilhold.
– Vi har landets mest moderne verksted i tilknytning til Møller Bil Oslo Vest Volkswagen i Lilleakerveien 22, bare tre minutter unna i gangavstand. Der har vi et eget sertifisert mekanikerteam som alltid er online med fabrikken. I tillegg tar vi også innbytte og takserer biler. Og mens bilen er på verksted har vi to elektriske sykler til gratis utlån.
Det er liten tvil om at ŠKODA er et populært merke i Norge. I 2017 lå ŠKODA på 6. plass i registreringsstatistikken.
– Ett av slagordene til ŠKODA er mye bil for pengene. Det er gode familiebiler med mye plass og bra firehjulstrekksystem noe som passer godt for norske forhold. Og med den vinteren vi har hatt i år så har vi solgt svært bra av firehjulstrekkmodellene våre, med ŠKODA KODIAQ som en klar bestselger.

Lang og innholdsrik historie

ŠKODA kan skilte med en lang og spennende historie. Faktisk kan det tsjekkiske bilmerket spore sine røtter helt tilbake til 1895, noe som gjør de til et av verdens eldste bilmerker. Det hele startet med to menn, Laurin og Klement, som startet sykkelverksted og etter hvert produksjon av sykler under navnet Laurin & Klement. Fra 1905 begynte de å produsere biler og nøt etter hvert stor suksess både hjemme og internasjonalt. I 1991 ble selskapet kjøpt opp av Volkswagen AG og i dag brukes blant annet samme motorer og styringsmekanisme i både Volkswagen, Audi, Seat og ŠKODA.
ŠKODA er opptatt av sine røtter og til ære for de to gutta som startet det hele har merkets toppmodeller fått navnet Laurin & Klement. Mange av designelementene som front- og baklykter henter dessuten inspirasjon fra tsjekkisk krystall. De har heller ikke glemt at det hele startet med sykkel.
– Laurin & Klement startet jo opprinnelig et sykkelverksted og ŠKODA har lenge vært en av de store sponsorene innen sykkelsport. Hvert år er de en av hovedsponsorene til Tour de France og her på ŠKODA Møller Bil Oslo Vest har vi akkurat inngått et samarbeid med Uno-X Hydrogen Developement Team hvor vi skal levere seks ŠKODA OCTAVIA til de. Dette synes vi er veldig spennende og vi gleder oss til å følge de fremover, avslutter Christian og ønsker alle hjertelig velkommen til ŠKODA Møller Bil Oslo Vest ved CC Vest for en hyggelig bilprat!

FAKTA: ŠKODA Møller Bil Oslo Vest

• Adresse: Lilleakerveien 16 ved CC Vest
• Tlf: 24 03 24 00
• Epost: nybil.016@moller.no
• Web: www.oslo-vest.skoda.no
• Facebook: www.facebook.com/skodamollerbiloslovest

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & ŠKODA