Hjem » Oslo »  Dansk Kjøkkendesign hos Svane Kjøkkenet Oslo

Dansk Kjøkkendesign hos Svane Kjøkkenet Oslo

Svane Kjøkkenet er 100% dansk design og produseres i Danmark. De har over 30 års erfaring i å levere kjøkken og er kjent for sin kvalitet og stolte håndverkstradisjoner. I Oslo finner du Svane Kjøkkenet og Zett Interiørdesign på Skøyen.

Hos Svane Kjøkkenet på Skøyen er naturen inspriasjon for materialer, farger og uttrykk i bolig-innredning. I SVANE kolleksjonen har naturen en helt spesiell plass. Tre og grønne tendenser binder de mange mulighetene sammen til et moderne og funksjonelt kjøkken – i dansk kvalitet og dansk design.

Designer ditt neste kjøkken

Med utgangspunkt i deg og boligen din ønsker Svane Kjøkkenet på Skøyen å designe et forslag til ditt neste kjøkken. De har kjøkken, bad og garderober i alle prisklasser - alle i den kjente og unike svanekvaliteten.

Bredt sortiment

Svane Kjøkkenet på Skøyen har et bredt sortiment for enhver smak og lommebok. Ta turen innom og bli inspirert av deres flotte kjøkken- og baderomsmiljøer fra kvalitetsleverandøren Svane Kjøkkenet. De leverer komplett inventar til alle rom i huset – kjøkken, bad, garderobe og oppholdsrom. Svane Kjøkkenet på Skøyen gir deg også råd og veiledning gjennom hele prosessen fra din første inspirasjonstur til prosjektet ditt er ferdigstilt. Drømmer du om nytt kjøkken ta turen innom Svane Kjøkkenet og Zett Interiørdesign på Skøyen nå.

Fakta Svane Kjøkkenet + Zett Interiørdesign