Hjem » Klær & mote »  Ny & trendy skobutikk i Kongens gate

Ny & trendy skobutikk i Kongens gate

I høst åpnet Skoringen sin nye signaturbutikk i Kongens gate. Med en moderne innredning i nordisk stil, egen Skechers-avdeling, en Sneax shop-in-shop og et bredt utvalg sko til både damer, herrer og barn har den nye butikken blitt et skattekammer for alle sko- og moteinteresserte! 

Den nye signaturbutikken til Skoringen ligger sentralt plassert i Kongens gate, midt i hjertet av Oslo. Butikken er en av seks Skoringen-butikker i Oslo området som drives av Elite AS og er den første med Skoringens nye konsept. Den er også den første butikken her til lands med en egen Sneax shop-in-shop med sneakers fra kjente merker som Fila, Rebook, Adidas, Champion og Hilfiger. Sneakers er i vinden som aldri før og passer til de fleste anledninger og antrekk. I de store byene i Europa er det for eksempel få ting som er mer trendy enn sneakers til kjoler og skjørt. 
– Vi var den første Sneax shop-in-shop butikken i Norge. Det er nå blitt 11 butikker og det vil komme flere i tiden som kommer. I Sneax finner man andre sneakers enn i resten av butikken og det skal være det kuleste av det kule, sier butikksjef Thea Aileen Lindgård Hegg med et smil.

Vårens nyheter i Sneax

Thea forteller at sålene har mye å si for hva som defineres som sneakers. 
– Sneakers skal ha en myk gummisåle. Siden det er et nytt konsept for oss har vi brukt litt tid nå i starten på å se hvilke merker og modeller kundene ønsker. Men anerkjente merker som Fila og Rebook er alltid populære, og en av de mest ettertraktede modellene vi har er Adidas Falcon. Mange synes dessuten det er spennende med sneakers fra Timberland og Sorel som kanskje ikke alle vet har sneakers.

Akkurat nå er vårens nyheter på vei inn i butikken og det er mye å glede seg til. 
– De to siste årene har det vært mye hvite sneakers og dette fortsetter også i år. Pastellfargene er også på vei inn, noe som er et sikkert vårtegn. Selv om sålene fremdeles er litt chunky, så har de roet seg litt fra de super-chunky sålene som Fila startet med.

Kjente merker

Butikken i Kongens gate kan også friste med en egen avdeling for Skechers. 
– Skechers er et amerikansk merke som har blitt veldig populært i Norge. Det er lette, gode sko og de har sko både til hverdag og trening. Siden sålene er laget i memory foam er de veldig behagelige å gå med.
Hos Skoringen finner du dessuten et bredt utvalg sko til alle anledninger, enten du er på jakt etter nye tursko eller de perfekte selskapsskoene. I tillegg til Skoringens egne merker fører de en rekke kjente merkenavn som Dr. Martens, Timberland, Ecco, Vagabond, Kavat, Gabor, Tamaris og Viking. Selv om en del av utvalget er likt i alle Skoringens butikker så tar også hver butikk inn det de ønsker. Butikken i Kongens gate ligger i et område med mange motebevisste kunder og turister, noe som gjenspeiles i utvalget. 
Ofte er utvalget i skobutikker mindre til herrer enn til damer, men i den nye butikken til Skoringen har også herrene fått et bredt utvalg å velge i. 
– Vi har mange fornøyde menn som forteller oss at de setter pris på det store utvalget. I tillegg har vi herresko fra størrelse 39 og opp til 48. Til damene har vi også egne hyller med et bra utvalg i størrelse 42, noe vi får mange gode tilbakemeldinger på. Til barn har vi de kjente bautaene innen barnesko som Ecco, Superfit, Kavat og Bisgård. Akkurat nå er det blinkesko som er det store og utvalget har virkelig eksplodert.

Ta vare på skoene dine

Skoringen i Kongens gate kan i tillegg friste med sekker, vesker, mobildeksler fra iDeal of Sweden og ikke minst de morsomme sokkene fra Happy Socks. Dessuten har de alt du trenger for å ta godt vare på skoene dine slik at de varer lengre. 
– Kjøper man sko i god kvalitet og tar vare på de kan man ha de i mange sesonger. Spør oss gjerne om hjelp, vi vet hva som passer til de ulike materialene. Det aller viktigste er impregneringen. Det er like viktig å impregnere skoene om sommeren som vinteren da impregneringen også beskytter skoene mot å blekes av sollyset. Vi anbefaler at man impregnerer skoene jevnlig, gjerne to ganger i måneden. Som de eneste skobutikkene har vi egne Imbox Impregneringsmaskiner som sprayer og tørker skoene dine for deg. Det koster bare 39 kr per par. 
Her får du dessuten alt du trenger av såler, fra varme ullsåler til støttesåler. Blant annet har de en egen sålemaskin og spesialsåler fra Aetrex. 
– Mange av oss legger trykket feil på fotsålen når vi går, noe som på sikt går ut over blant annet hælputen. Maskinen måler trykket på føttene og viser nøyaktig hvor problemene ligger. Den viser også hvilken støttesåle som passer best til akkurat dine føtter. Sålene sørger for at trykket blir jevnt fordelt over hele fotsålen og man kjenner forskjellen etter bare kort tid, avslutter Thea og ønsker alle hjertelig velkommen til Skoringen i Kongens gate!

FAKTA: Skoringen og Sneax i Kongens gate

• Adresse: Kongens gate 24, 0153 Oslo
• Telefon: 21 07 91 40
• E-post: kongensgate_oslo@skoringen.no
• Webside: skoringen.no/finn-butikk/skoringen-kongens-gate
• Facebook: Skoringen Kongens gate OSLO
• Instagram: instagram.com/skoringenkongensgtoslo
• Facebook: facebook.com/sneaxkongensgate
• Instagram: instagram.com/SneaxKongensGateOslo

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Skoringen