Hjem >  Neglefin hos Lakkbar

Neglefin hos Lakkbar

For fem år siden startet Fanny Randz sin første Lakkbar, med en ambisjon om et drop in-konsept, som skulle være både tilgjengelig og passe for enhver lommebok.

Hos Lakkbar trenger du ikke bestille tilme. Her kan du bare komme forbi å få lakket neglene dine med en gang.

– Du trenger ikke bestille time. Her skal det være sånn at du bare kan komme forbi å få lakket neglene dine med en gang, sier Fanny Randz, Lakkbar-eier 
– Vi var de første i Norge som begynte med dette konseptet. Før var det ganske dyrt å ordne neglene sine, så jeg er glad vi fikk presset prisene ned. Jeg vil at dette skal være noe som alle kan kunne unne seg. Det skal være enkelt og billig, sier Randz
Det som er viktig med Lakkbar er at det skal være lett, du skal kunne ha muligheten til å gå ut i lunchen for å få lakket neglene dine raskt.

Historien bak Fransk manikyr

Hos Lakkbar får du det veletablerte merket ORLY Made in L.A. som er et av de mest kjente neglelakkmerkene i Amerika. Det begynte allerede på 1970 tallet under innspillingen til den legendariske filmen «Saturday Night Fever». Skuespillerne skulle raskt skifte til ulike antrekk mellom garderobeskiftene og det samme gjaldt lakken på neglene. Dette tok ofte for lang tid, og behovet om en elegant og feminin «look» som kunne matche alle mulig antrekk dukket opp! Det var da Jeff Pink kom på banen med ideen med hvite tupper og rosa lakk over. Dette ble fort en hit når det traff catwalken i Paris og dermed kunne det ikke bli et mer passende navn enn «The Original French Manicure». Siden har det vært den mest solgte manikyrbehandlingen på verdensbasis.
– Du får den selvfølgelig i alle våre salonger, i alle farger og nyanser du kan tenke deg forteller Randz. 
I tillegg til en vegg full av ulike neglelakk i alle verdens farger, tilbyr de også flere ulike neglebehandlinger enten du er på farten eller vil unne deg litt mer luksus.

Neglelakken Epix har 75% lengre holdbarhetstid enn andre neglelakker og legges på mye fortere.

Neglelakk med lang holdbarhet

Neglelakkmerket Orly tilbyr også neglelakken Epix. Dette er en neglelakk som har 75% lengre holdbarhetstid enn andre neglelakker og legges på mye fortere, da du ikke trenger basecoat og tørker på under 8 minutter. 
– Vi er de eneste i Norge som tilbyr dette merket.

En Lakkbar for alle

Hos Lakkbar kommer det alle mulige ulike kunder. Randz tror at en del av grunnen til dette er at det er blitt mye mer vanlig å ta råd for å ordne neglene sine. 
– Kundene våre er alt fra unge jenter til eldre damer som ikke lengre klarer å stelle neglene sine selv. De blir som oftest overrasket over hvor lite som skal til for å få et så fantastisk resultat og kommer tilbake til oss, sier Lakkbar-eieren.

Neglepleie for menn

Det er blitt mer vanlig for menn å ta bedre vare på seg selv så Lakkbar tilbyr selvfølgelig behandlinger for menn også. Her kan menn få formet og polert neglene, samt renset neglebåndet og få både negleforsterker og neglebåndsolje på. Neglelakkmerket Orly tilbyr også en helt egen neglelakk for menn, som skal gjøre neglene matt og fin. 

Tekst: Camilla Christensen | Foto: Lakkbar

Følg IN magasinet på Facebook